De la Wiki The-West RO
Versiunea din 17 octombrie 2021 20:26, autor: Adsum (Discuție | contribuții) (Pagină nouă: __NOTOC__ Category:Questlines {{Questline header||level=70 |available= |required= |opens=* Dreapta și stânga diavolului }} {{Quests |name=Sosirea în Saltwater |id=2001...)
(dif) ← Versiunea anterioară | Versiunea curentă (dif) | Versiunea următoare → (dif)
Salt la: navigare, căutare
Serie de misiuni


Cerință
nivel
70
După ce finalizezi această misiune vei avea acces la:


ID:2001

Sosirea în Saltwater

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă

1

Această misiune este disponibilă între 16:00 și 18:00
Ai atins în profesia Meşter pielar 1 puncte de îndemânare.
Mergi la:

5

333 Puncte de experienţă
Început
În cele din urmă, trenul tău opreşte la Saltwater. A fost un drum lung şi te doare fundul de la atâta stat. Cum intri în stație, vezi oameni terorizati, ce fug afară dintr-o clădire. Ce se întâmplă? Te grăbești să intri. În interiorul clădirii vezi un străin înconjurat de bărbaţi în haine prăfuite. Prăfuiții își îndreaptă armele spre el. Străinul: Tu! Ajută-mă repede. Arăţi ca un meșter pielar. Rapid, arunca peste ei niste concentrate de mancare. Avem nevoie să plecăm de aici cât mai curând posibil. Acesta este tipul despre care șeriful a fost întrebat de Calvin? El deţine o armonică. Nu este timp să te gândești la asta. Niciodată nu vei şti dacă este mort. Te decizi să-l ajuti. Dacă nu ai rețeta necesară o poți găsi la alți jucători sau la negustorul ambulant.
Sfârșit
Multumita concentratului de mancare, strainul ciudat a fost capabil sa scape. Te apropii de el. Străinul:Iti mulţumesc. Aproape erau sa ma scoata din circuit. De ce m-au atacat? Ei bine, i-am întrebat despre cineva numit Calvin. Cred că i-am lovit in punctul sensibil, deoarece aceasta a atras, instantaneu, armele lor la auzul numelui. Cine sunt eu? Niciodată, oamenii, nu pronunta numele meu. Poţi să imi spui Armonica, daca vrei Străinul iti spune că el este în căutarea unui om numit Calvin. După ce i-ai spus povestea ta cu Calvin el se uită la tine cu înţelegere. Totusi, el refuză să spuna care este motivul de a sta cu el . Esti de acord că ar trebui să faceti echipa până va gasiti inamicul comun.
ID:2000

Sosirea în Saltwater

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă

1

Această misiune este disponibilă între 16:00 și 18:00
Ai atins în profesia Fierar 1 puncte de îndemânare.
Mergi la:

5

333 Puncte de experienţă
Început
În cele din urmă, trenul tău opreşte la Saltwater. A fost un drum lung şi te doare fundul de la atâta stat. Cum intri în stație, vezi oameni terorizati, ce fug afară dintr-o clădire. Ce se întâmplă? Te grăbești să intri. În interiorul clădirii vezi un străin înconjurat de bărbaţi în haine prăfuite. Prăfuiții își îndreaptă armele spre el. Străinul: Tu! Ajută-mă repede. Arăţi ca un fierar. Rapid, arunca peste ei cu ceva pietre grele. Aceasta va spori daunele mele. Acesta este tipul despre care șeriful a fost întrebat de Calvin? El deţine o armonică. Nu este timp să te gândești la asta. Niciodată nu vei şti dacă este mort. Te decizi să-l ajuti. Dacă nu ai rețeta necesară o poți găsi la alți jucători sau la negustorul ambulant.
Sfârșit
Multumita pietrelor grele, strainul ciudat a fost capabil sa se lupte cu bărbaţii în in haine prafuite. Te apropii de el. Străinul:Iti mulţumesc. Aproape erau sa ma scoata din circuit. De ce m-au atacat? Ei bine, i-am întrebat despre cineva numit Calvin. Cred că i-am lovit in punctul sensibil, deoarece aceasta a atras, instantaneu, armele lor la auzul numelui. Cine sunt eu? Niciodată, oamenii, nu pronunta numele meu. Poţi să imi spui Armonica, daca vrei Străinul iti spune că el este în căutarea unui om numit Calvin. După ce i-ai spus povestea ta cu Calvin el se uită la tine cu înţelegere. Totusi, el refuză să spuna care este motivul de a sta cu el . Esti de acord că ar trebui să faceti echipa până va gasiti inamicul comun.
ID:1999

Sosirea în Saltwater

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă

1

Această misiune este disponibilă între 16:00 și 18:00
Ai atins în profesia Șarlatan 1 puncte de îndemânare.
Mergi la:

5

333 Puncte de experienţă
Început
În cele din urmă, trenul tău opreşte la Saltwater. A fost un drum lung şi te doare fundul de la atâta stat. Cum intri în stație, vezi oameni terorizati, ce fug afară dintr-o clădire. Ce se întâmplă? Te grăbești să intri. În interiorul clădirii vezi un străin înconjurat de bărbaţi în haine prăfuite. Prăfuiții își îndreaptă armele spre el. Străinul: Tu! Ajută-mă repede. Arăţi ca un șarlatan. Repede, aruncă niste acid sulfuric peste acesti nelegiuiti. Este coroziv si ei isi vor lua zborul. Acesta este tipul despre care șeriful a fost întrebat de Calvin? El deţine o armonică. Nu este timp să te gândești la asta. Niciodată nu vei şti dacă este mort. Te decizi să-l ajuti. Dacă nu ai rețeta necesară o poți găsi la alți jucători sau la negustorul ambulant.
Sfârșit
Tintesti si arunci ceva acid sulfuric in prafuiti. Ei striga de durere şi fug. Te apropii de străin. Străinul:Iti mulţumesc. Aproape erau sa ma scoata din circuit. De ce m-au atacat? Ei bine, i-am întrebat despre cineva numit Calvin. Cred că i-am lovit in punctul sensibil, deoarece aceasta a atras, instantaneu, armele lor la auzul numelui. Cine sunt eu? Niciodată, oamenii, nu pronunta numele meu. Poţi să imi spui Armonica, daca vrei Străinul iti spune că el este în căutarea unui om numit Calvin. După ce i-ai spus povestea ta cu Calvin el se uită la tine cu înţelegere. Totusi, el refuză să spuna care este motivul de a sta cu el . Esti de acord că ar trebui să faceti echipa până va gasiti inamicul comun.
ID:1998

Sosirea în Saltwater

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă

1

Această misiune este disponibilă între 16:00 și 18:00
Ai atins în profesia Bucătar de campanie 1 puncte de îndemânare.
Mergi la:

5

333 Puncte de experienţă
Început
În cele din urmă, trenul tău opreşte la Saltwater. A fost un drum lung şi te doare fundul de la atâta stat. Cum intri în stație, vezi oameni terorizati, ce fug afară dintr-o clădire. Ce se întâmplă? Te grăbești să intri. În interiorul clădirii vezi un străin înconjurat de bărbaţi în haine prăfuite. Prăfuiții își îndreaptă armele spre el. Străinul: Tu! Ajută-mă repede. Arăţi ca un bucătar de campanie. Repede, arunca peste el marmeladă. Acest lucru mă ajută să țintesc. Acesta este tipul despre care șeriful a fost întrebat de Calvin? El deţine o armonică. Nu este timp să te gândești la asta. Niciodată nu vei şti dacă este mort. Te decizi să-l ajuti. Dacă nu ai rețeta necesară o poți găsi la alți jucători sau la negustorul ambulant.
Sfârșit
Multumita marmeladei, strainul ciudat a fost capabil sa se lupte cu bărbaţii în in haine prafuite. Te apropii de el. Străinul:Iti mulţumesc. Aproape erau sa ma scoata din circuit. De ce m-au atacat? Ei bine, i-am întrebat despre cineva numit Calvin. Cred că i-am lovit in punctul sensibil, deoarece aceasta a atras, instantaneu, armele lor la auzul numelui. Cine sunt eu? Niciodată, oamenii, nu pronunta numele meu. Poţi să imi spui Armonica, daca vrei Străinul iti spune că el este în căutarea unui om numit Calvin. După ce i-ai spus povestea ta cu Calvin el se uită la tine cu înţelegere. Totusi, el refuză să spuna care este motivul de a sta cu el . Esti de acord că ar trebui să faceti echipa până va gasiti inamicul comun.
ID:2002

Escorta

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă
Mergi la:
Distanţa parcursă: 50000/50000
55 Puncte de experienţă
Început
Mentii schimbul de cuvinte cu strainul. Intr-adevăr acesta este tipul despre care ti-a spus seriful. Cumva, el pare atât de familiar. Dar de unde? Nu iti amintesti. Înainte de a obtine orice informaţie, o tanara femei apare în gară. Femeia: Uhm, hello! Acestea nu sunt zile bune pentru ca o doamnă să călătorească. Străzile sunt pline de bandiţi şi chiar la Gara nu este sigur. Arăţi ca cineva demn de încredere. Poti sa ma insotesti pana la casa mea, la ranch? Sotul meu a fi trebuit sa ma ia de aici, dar nu a aparut Nobil, asa cum esti, esti de acord pentru a conduce acasa, în condiţii de siguranţă. Afli numele ei: Jenny.
Sfârșit
În drum spre fermă, ați fost înconjurați de niște ticăloşi obişnuiti. Niciun semn de bărbaţi în haine prăfuite. Cine sunt aceşti oameni, de ce l-au amenintat pe străinul fără nume? Afli de la Jenny că ea este proaspăt căsătorita cu fermierul de la ranchul Saltwater. El are un fiu din prima căsătorie. El a cumpărat terenul recent şi Jenny a fost cat pe ce sa se mute azi. Ei nu se ştiu de mult timp şi ea nu a fost niciodată la ranch-ul său. Ea pare a fi destul de entuziasmata. Cât de frumos este sa ajuti o astfel de tanara norocoasa.
ID:2003

Dispărutul

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă
Mergi la:

1

1

177 Puncte de experienţă
Început
Cum intri Saltwater Ranch, Jenny se grabeste sa se intalneasca cu sotul ei si cu fiul vitreg. Dar ea nu este in stare sa il gaseasca pe sot si pe micul Timmy, fiul ei vitreg. La inceput ai curaj: Calvin. Jenny: Hello? Este cineva acasa??? Unde sunt? Te decizi sa verifici împrejurimile casei. Poate că poti găsi o urmă. Lucrează în jurul casei și poate vei găsi indicii despre familia lui Jenny.
Sfârșit
După o lungă căutare ai constatat două lucruri: o macheta de gară. Presupui ca gara trebuie să fie o jucărie a baietelul. Şi o bucată albă de pânză - se pare oamenii in imbracaminte prafuita o cand au atacat camaradul tău fără nume. Esti sigur ca această piesă va conduce la vinovat. Faci un ceai cald pentru Jenny şi o parasesti peste noapte.
ID:2004

Bucată de pânză

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă
Mergi la:

1

360 Puncte de experienţă
Început
Ai găsit o bucată albă de pânză în împrejurimile Saltwater Ranch. Cineva trebuie să aibă o haină ruptă. Şi îl vei găsi. Armonica: Hai sa intreb prin zona. Vei obţine cele mai bune informaţii atunci când lucrezi ca şerif. Arati oamenilor bucată rupta din haina. El nu ar trebui să fie de departe. Cineva trebuie să fi văzut. Fii sigur că ai echipat obiectul. De această dată va trebui să lucrezi de mai multe ori. Să primești informații nu este ușor.
Sfârșit
Ai tot întrebat în Saltwater toată ziua și în cele din urmă ai găsit o urmă. Barmanul salonului te îndrumă către un răufăcător și îți dă un afiș.
ID:1995

Găsește pe Chayenne

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă
Mergi la:
200 Puncte de experienţă
Început
Ai o urmă. Chayenne se ascunde undeva în prerie. Sigur îl vei găsi.
Sfârșit
Se pare ca Chayenne a fost doar o neînţelegere. Ar trebui să mă întorc la Jenny şi sa ii spun cele mai noi descoperiri.
ID:2005

Întâlneștete cu Chayenne

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă
Mergi la:
Învinge pe Suspectul Chayenne
Învinge pe Suspectul Chayenne
200 Puncte de experienţă
Început
Împreună cu omul fără nume esti oprit de a il vizita pe nelegiuit. După o lungă căutare prin desert, ai gasit în cele din urmă locul sau ascuns. Armonica: Acolo, este el. Şi lipseşte o bucată de material din haina lui! Tu! Unde este familia lui Jenny?
Sfârșit
Chayenne: Acest lucru este o mare neînţelegere. Da, am fost la Saltwater Ranch. Dar nu eu am fost cel care răpit familia. Eu investighez acest caz, deasemenea. Stii... Eu sunt un vanzator de servicii. Am primit o oferta pentru a răpi un om. Odată ajuns la ranch, am vazut ca era acolo un baiat. Eu nu răpesc băieţi. Am luat o bucată de material de la haina mea si am plecat de la ranch. Nu ştiu numele celui care mi-a facut oferta. Aşa cum am văzut acest străin fără nume in statie, am crezut ca si tu esti unul nou care a fost angajat sa rapeasca baiatul. Am vrut să te opresc. Imi pare rău. Deci Chayenne susţine că el nu a făcut-o. Atunci cine este adevaratul vinovat ? Ar trebui să te întorci la Jenny.
ID:2006

Înapoi la Jenny

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă
Mergi la:
Păzeşte poştalionul
9h
340 Puncte de experienţă
Început
Chayenne este doar o un nelegiuit simplu, care pretinde a fi nevinovat. Cine a ordonat să ii răpească sotul ? Vrei sa te intorci la Jenny, un postalion asteapta afara. Se pare că ea a decis să se întoarcă acasă. Vrei să ii spui cele mai recente ştiri dar omul fără nume te opreşte. Armonica: Aşteaptă. Simt ca ceva nu este bine. Există niste oameni, acolo, în tufişuri! Hai sa stam la panda. Acest lucru ne poate conduce la adevărul.
Sfârșit
Lenevesti în tufişuri şi observi situaţia. De ce sunt aceşti oameni aici? Şi ce vor de la Jenny? Poate au ceva de a face cu răpirea de familia ei?
ID:2007

Salveaz-o pe Jenny

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă
Mergi la:
Dueluri contra bandiților câștigate: 15/15
255 Puncte de experienţă
Început
Dintr-o dată vezi ca unul dintre bărbaţi scoate un pistol. Sunt aici să o asasineze pe Jenny! Nu e timp sa te gandesti la asta, ca te repezi afara din ascunzatoare. Il vezi pe Chayenne nelegiuitul pe care il banuiai de rapirea sotului ei. Si el, deasemenea, studiase situatia si incuia postalionul pentru siguranta ei.
Sfârșit
Ai reusit sa o protejezi pe Jenny . Ai fost aproape. Chayenne îi spune despre acuzaţie falsă. El a venit la ranch ca să-i spun că el este nevinovat. Se pare ca el o place mult. II promite să stea la ranch pentru a o proteja Jenny: Hm, Deci tu a fost banuit ca mi-a rapit soţul. Cine este în spatele acest lucru nu a ştiut de mine şi acum vrea să scape si de mine. În plus, am cautat in casa din nou. Obiectele de valoare nu sunt furate. Saltwater Ranch nu a fost atacat de niste simpli nelegiuiti. Este cineva mai mare în spatele acest lucru. Poate ca macheta garii este pista. Există o Inscriptie pe macheta " Mortimer Railroad "... Il lasi pe Chayenne sa se uite la Jenny şi iti faci drum la Mortimer Raolroad Company
ID:2008

Signpost.png Calea 1: Află informațiile pe o cale pașnică

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă
Mergi la:

1

Îndemânare Tactică pe 50 (cu bonus)
255 Puncte de experienţă
Început
Urmaresti pista garii in miniatura. Mortimer Railroad este localizata in orasul Saltwater. Esti intampinat de seful of Mortimer Railroad. El trebuie sa stie ceva si tu vei obtine aceasta informatie. .Seful companiei Railroad: H-h-hello. Hm, este miniatura garii caii ferate ? Hm, nu am mai vazut-o inainte. D-d-da are numele companiei dar, imi pare rau,nu te pot ajuta. Nu pot scapa de senzatia asta de iritare ca el nu iti spune totul.
Sfârșit
Cu superbul tau talent in tactica ai fost capabil să il intimidezi pe şeful caii ferate. Seful companiei Railroad: OK, iti spun adevărul. Este un ranch. Ranch-ul Saltwater este situat pe un teren foarte important. Există un lac pe proprietate. Locomotivele cu aburi, ale caii ferate, au nevoie, pe drum, de o rezerva de apă ca sa isi umple rezervoarele. Şi Saltwater Ranch este singura posibilitate de apă. Calvin, un om foarte bogat, detine o parte din societatea de cale ferata. El vrea să construiască o linie de cale ferata prin prerie. Pentru aceasta, el are nevoie de această bucată de pământ. Ascultă, eu nu am fost de acord cu metodele pe care el le foloseste. Calvin... din nou.
ID:2009

Signpost.png Calea 2: Află informațiile pe o cale dură

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă
Mergi la:

1

Îndemânare Aspect pe 50 (cu bonus)
255 Puncte de experienţă
Început
Urmaresti pista garii in miniatura. Mortimer Railroad este localizata in orasul Saltwater. Esti intampinat de seful of Mortimer Railroad. El trebuie sa stie ceva si tu vei obtine aceasta informatie. .Seful companiei Railroad: H-h-hello. Hm, este miniatura garii caii ferate ? Hm, nu am mai vazut-o inainte. D-d-da are numele companiei dar, imi pare rau,nu te pot ajuta. Nu pot scapa de senzatia asta de iritare ca el nu iti spune totul.
Sfârșit
Cu o doză de persuasiune in aspect, ai fost capabil să il intimidezi pe şeful caii ferate. Seful companiei Railroad: OK, iti spun adevărul. Este un ranch. Ranch-ul Saltwater este situat pe un teren foarte important. Există un lac pe proprietate. Locomotivele cu aburi, ale caii ferate, au nevoie, pe drum, de o rezerva de apă ca sa isi umple rezervoarele. Şi Saltwater Ranch este singura posibilitate de apă. Calvin, un om foarte bogat, detine o parte din societatea de cale ferata. El vrea să construiască o linie de cale ferata prin prerie. Pentru aceasta, el are nevoie de această bucată de pământ. Ascultă, eu nu am fost de acord cu metodele pe care el le foloseste. Calvin... din nou.
ID:2010

Înapoi la Jenny

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă
Mergi la:
Ambuscadă
5h
55 Puncte de experienţă
Început
Deci Calvin este în spatele răpirii de la Saltwater Ranch. El vrea teritoriul. El nu a ştiut despre Jenny, soţia fermierului. De aceea, el a planuit să scape de ea, imediat cum a aparut. Dar tu stii planul său şi il vei contracara. Armonica: Ştim de la seful Mortimer că el şi Calvin au o întâlnire pentru că el nu este multumit de munca sa. Oricum, Calvin soseste la staţie. Ar trebui o ambuscadă, la gara, ca sa il surprinzi.
Sfârșit
Ataci prin surprindere la gara, dar, cumva, Calvin trebuie sa fi anticipat miscarea. Este o capcana. Seful caii ferate trebuie să te fi turnat. O adunatura de ticalosi te blocheaza într-un vagon. Acum esti prizonierul lui Calvin.
ID:2011

Signpost.png Calea 1: Scapă violent

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă
Mergi la:
Învinge pe Tipul care păzește ieșirea
Învinge pe Tipul care păzește ieșirea
Bandiți leșinați în dueluri: 1/1
345 Puncte de experienţă
Început
Calvin: Mi-ai ieșit în cale pentru ultima dată. Stai aici și putrezește în timp ce eu voi pleca unde am nevoie.Trebuie să scapi de aici foarte repede.Calvin este în drum spre ferma Saltwater, vrea să o intimideze și să îi ia pământul. Alegi varianta violentă și lupți pentru scăparea ta.
Sfârșit
A fost o luptă dificilă dar ai reușit să scapi în timp util. Acum ar trebui să te grăbești să ajungi la Jenny înainte să ajungă Calvin.
ID:2012

Signpost.png Calea 2: Scapă dibaci

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă
Mergi la:

10

345 Puncte de experienţă
Început
Calvin: Mi-ai ieșit în cale pentru ultima data. Stai aici și putrezește în timp ce eu voi pleca unde am nevoie.Trebuie să scapi de aici foarte repede.Calvin este în drum spre ferma Saltwater, vrea să o intimideze și să îi ia pământul. Alegi să îl mituiești pe cel încruntat și scapi pașnic de acolo.
Sfârșit
Spre norocul tău ai avut ceva valori cu tine. Câteva dintre bunurile de contrabandă îți deschid ușile. Acum ar trebui să te grăbești să ajungi la Jenny înainte să ajungă Calvin.
ID:2013

Construind o gară

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă
Mergi la:
Trebuie să termini misiunea Construind o gară (A fost odată în "The West") in 23 ore.
55px
8h
Transport pe ape învolburate
8h
555 Puncte de experienţă
Început
Te-ai întors Jenny la timp... Jenny: Am cercetat casa şi am gasit actul de proprietate pentru Saltwater Ranch. Se pare că soţul meu ştia despre valoarea reală a terenului. Actul reconfirma clar că soţul meu este proprietarul de drept daca are capabilitatea de a construi o statie de tren intr-o anumita perioada. în cazul în care el este capabil de a construi o gară într-o anumită perioadă de timp. De aceea am pastrat aceasta miniatura a garii. Nu era jucaria lui Timmy, era un plan al unei gari reale, pe care soţul meu a vrut să o construiască aici. Ei bine, termenul limita se încheie astăzi. Cum poate el indeplini aceasta? Iti sufleci mânecile şi începi construirea garii. Totusi, fara ajutorul omului fără nume şi a lui Chayenne va fi dificil sa trmini la timp.
Sfârșit
Phew, ai terminat gara la timp. Ai reușit!
ID:2014

Signpost.png Calea 1: Căștigă bani fiind aventurier

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă
Mergi la:
$ 5000
$ 5000
Vânător de recompense
10h
365 Puncte de experienţă
Început
Calvin intră Ranch-ul cu un zâmbet de succes. Calvin: Crezi că poţi să faci jocuri cu mine? Acest contract are un defect, soţul ei nu i-ar scrie întrun document mic. Acest lucru înseamnă Ranch-ul este la licitatie. Niciodată nu veti avea suficienţi bani pentru a opri asta. Preţul este prea mare. Chayenne: Am un plan. Există o mare recompensă pe capul meu. În cazul în care ma predati serifului, veţi obţine suficienţi bani pentru răscumpărarea Ranch-ului.
Sfârșit
Mulțumită sacrificiului lui Chayenne ai putut răscumpăra ferma,. Acum este transportat cătrte închisoarea statală și va fi judecat pentru fărădelegi grave. Trebuie să îl ajuți într-un fel sau altul și să-l eliberezi.
ID:2015

Signpost.png Calea 2: Căștigă bani fiind duelist

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă
Mergi la:
$ 5000
$ 5000
Persoanele căutate au fost prinse: 5/5
365 Puncte de experienţă
Început
Calvin intră Ranch-ul cu un zâmbet de succes. Calvin: Crezi că poţi să faci jocuri cu mine? Acest contract are un defect, soţul ei nu i-ar scrie întrun document mic. Acest lucru înseamnă Ranch-ul este la licitatie. Niciodată nu veti avea suficienţi bani pentru a opri asta. Preţul este prea mare. Chayenne: Am un plan. Există o mare recompensă pe capul meu. În cazul în care ma predati serifului, veţi obţine suficienţi bani pentru răscumpărarea Ranch-ului.
Sfârșit
Mulțumită sacrificiului lui Chayenne ai putut răscumpăra ferma,. Acum este transportat cătrte închisoarea statală și va fi judecat pentru fărădelegi grave. Trebuie să îl ajuți într-un fel sau altul și să-l eliberezi.
ID:1996

Un bărbat fără nume

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Şeriful John Fitzburn.png
Această misiune poate fi acceptată de la data de 24 feb 14, ora 10:00.

10

200 Puncte de experienţă
Început
Șeriful: Ești sigur că acel Calvin se află în spatele tuturor problemelor? Acest om îmi plătește salariul. Îmi pare rău dar nu te pot ajuta.Dar am o nouă pistă. Nu știu ce se întâmplă zilele astea: Diverși mă tot întreabă de Calvin. Acum câteva zile un străin a venit și m-a întrebat de el.Mă întrebi cum îl chema? Nu am nici o idee, nu mi-a spus numele lui... Nu am vorbit mult. Era un tip ciudat, se juca mereu cu o muzicuță veche. Mi-a dat fiori.Dar îmi amintesc ceva: Mi-a cerut hârtie pentru notițe. Încă mai am topul. A luat doar prima pagină. Dacă îmi poți aduce niște cretă, poate îi pot copia scrisul de mână.
Sfârșit
Șeriful scrie cu creta pe hârtia rămasă. Poți vedea urmele scrisului.Șeriful: Perfect. Scrie "Mergi cu trenul de la ora 17.00 spre Saltwater." Hm, înseamnă că vrut să plece cu trenul. Poți verifica.
ID:1997

Mergi cu trenul

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Şeriful John Fitzburn.png
200 Puncte de experienţă
Început
Șeriful:Înseamnă că următoarea ta destinație este Saltwater... Acest oraș se află în partea de sud-vest a hărții. Străinul care îl căuta pe Calvin a mers acolo cu trenul. Pleacă în fiecare zi la 17.00. Hey, nu uita să cumperi biletul mai întâi. Nu ai idee unde să mergi? Citește cu atenție textul pentru a afla locația, timpul și obiectele necesare!
Sfârșit
Șeriful:Ai ajuns la Saltwater.Sper să găsești ceea ce cauți acolo.
ID:2016

Eliberează-l pe Chayenne

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă
Mergi la:
Transport de prizonieri
2h
356 Puncte de experienţă
Început
L-aţi predat pe Chayenne la serif si luati recompensa cash pusa pe capul lui. Esti surprins de cât de mare este recompensa. Destul de numerar pentru răscumpărarea Saltwater Ranch. Jenny: Nu il putem abandona pe Chayenne. El a fost transportat la închisoarea de stat. Trebuie să-l scoti de acolo.
Sfârșit
Împreună cu omul fara nume ati reuşit să va deghizati ca oficiali si sa supravegheati transportul prizonierului. Într-un moment de neatentie, il eliberezi pe Chayenne şi el să fugă. Este momentul de a reveni la Jenny.
ID:2017

Jocul

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă
Mergi la:

1

155 Puncte de experienţă
Început
Aşa cum ai anticipat, la Saltwater Ranch vezi, la intrare, un mare semn VANDUT. Ce se întâmplă? Anticipiezi continuare si, deodata auzi un clic de un pistol. Esti înconjurat si prins. Calvin vine din Ranch House zâmbind. Calvin: Bine ati venit la proprietatea mea. Am spus, nu esti în măsură să câştigi împotriva mea. Eu sunt omul cel mai influent din prerie. Si am cei mai buni avocati. Dar eu sunt un pasionat jucător de poker, după cum ştii. Ce zici de asta: finalizăm ceea ce am inceput. Nu-mi place să abandonez provocările. Dacă reusesti să ma bati într-un joc de poker Ranch-ul este al tau. Dati niste carti. Ai un plan. Vei pune, pe acele carti niste otravă de şarpe cu clopoţei. Acest lucru il va face knock out pe Calvin. Iar: echipează echipamentul corect și lucrează în locul potrivit.
Sfârșit
Într-un final stai față în față cu Calvin, la aceeași masă! Prea multe arme sunt îndreptate spre tine să încerci ceva distractiv. Dar totuși cărțile otrăvite își vor face treaba.
ID:2018

Jocul

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă
Mergi la:
Învinge pe Calvin
Învinge pe Calvin
565 Puncte de experienţă
Început
Calvin: Acum să facem cărțile! Ce? Ar trebui sa dai cărțile... hm... Oh oh. Ceva bun se întâmplă acum... Calvin: Ce mai aştepţi? Ştiam că vei încerca ceva distractiv. Ai aranjat cărțile? Te voi face să le mănânci. Din fericire omul fără nume păşi înăuntru. Cânta la muzicuţă. Calvin: W-w-w-ce este acest sunet? Tu? Străinul fără nume pășește din umbră și încă canta la muzicuţă. Calvin se uita uimit. Ceva straniu, din muzică, îl face să se simtă vulnerabil. Prinzi momentul şi tragi cu arma.
Sfârșit
Schimb mare de impuscaturi se aude. Oamenii lui Calvin au deschis focul. Tu, Chayenne şi fără nume sunteti in tinta. Totul se întâmplă foarte repede. Calvin este un tintas al naibii de bun. Ai reuşit să-i dai o lovitură in brat. În acelaşi timp fără nume este doborat. El este rănit de un glonţ. Cand sari ca sa il acoperi, Calvin fuge cu acolitii sai. Armonica: Aoleu, eu sunt grav rănit... Uff... Ştii, ma stii de undeva , nu-i asa. Numele meu... este... Armonică lesina.
ID:2019

Cu adevărat o piesă din puzzle

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă
Mergi la:
Dus la rugăciune: 5/5
3000 Puncte de experienţă
25 De obligațiuni

Reward gfx.png

Reward gfx.png

Reward title.png

Title

Reward gfx.png

Reward gfx.png

Reward money.png

1000

Început
Strainul fără nume are o rana grava. Tu l-ai târât pana la hanul următor. Speri că el se va face bine. Există ceva, ce el a vrut să spune - numele lui.Te decidezi să te rogie pentru el. Poate că asta ajută.
Sfârșit
Armonica se trezeşte. Arata, într-adevăr, epuizat. Armonica: Numele meu este Randy... Acum mult timp în urmă... Am fost la acelaşi orfelinat, îţi aminteşti? Calvin era si el acolo. Găseste... Găseste mana stânga şi cea dreapta a diavolului... Ei vor putea să te ajute... Armonica a lesinat din nou. Randy... Numele străinului este Randy... Stii acest nume... Mintea iti proceseaza... Este adevărat că ai crescut la un orfelinat pentru copii -problema. Dar nimic nu iti amintesti din acea perioadă. Există doar o gaură neagră în cap, acolo unde se presupune a fi memoria. Proprietarii hotelului vor arunca o privire la Armonica - sau Randy. Pleci pentru a găsi oameni care sunt numiti mâna dreapta şi mâna stânga a diavolului. Poate că ei te pot ajuta sa iti amintesti.