De la Wiki The-West RO
Versiunea din 16 august 2010 14:32, autor: PWG (Discuție | contribuții) (Pagină nouă: În secţiunea de premium ai posibilitatea să primeşti mici avantaje confortabile în joc şi în felul de folosire. Pentru a le primi ai nevoie de pepite de aur, pe care nu le poţ...)
(dif) ← Versiunea anterioară | Versiunea curentă (dif) | Versiunea următoare → (dif)
Salt la: navigare, căutare

În secţiunea de premium ai posibilitatea să primeşti mici avantaje confortabile în joc şi în felul de folosire. Pentru a le primi ai nevoie de pepite de aur, pe care nu le poţi găsi în joc. Pepitele sunt disponibile prin cumpărarea lor.

PepiteExistă patru conturi premium diferite, pe care le poţi activa pentru caracterul tău. Acestea sunt: mai multă energie, automatizare, salariu ridicat şi bonus de caracter. Fiecare cont premium poate fi activat pentru cinci pepite de aur. Acesta este valabil pentru o durată de 14 zile. Poţi vedea când expiră la "timpul de expirare".


Mai multă energie

Energie

Prin acest cont premium caracterul tău primeşte mai multe puncte de energie, deci vei putea lucra mai mult timp fără să ai nevoie de somn. În loc de 100 de puncte de energie primeşti 150. Dar avantajul cel mai mare constă în regenerarea mai rapidă a energiei. Energia îţi creşte acum cu 4,5 puncte pe oră în loc de 3 puncte pe oră.


Automatizare

Automatizare

Cu contul premium Automatizare poţi dai patru comenzi succesive. Acestea vor fi executate pe rând.

De asemenea, ţi se afişează lista cu muncile pe care le poţi îndeplini (în curând).