De la Wiki The-West RO
Versiunea din 11 octombrie 2021 00:49, autor: Criminus (discuție | contribuții) (Pagină nouă: __NOTOC__ Category:Questlines {{Questline header||level= |available=from 12/09 at 11:00 until 06/10 at 23:59 |required=* Salvează saloon-ul, partea 2 |opens= }} {{Quest...)
(dif) ← Versiunea anterioară | Versiunea curentă (dif) | Versiunea următoare → (dif)
Salt la: navigare, căutare
Serie de misiuni
Disponibil
from 12/09 at 11:00 until 06/10 at 23:59

Pentru a accesa această misiune trebuie să finalizezi:


ID:3049

Un caz dificil

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Şeriful John Fitzburn.png
Avansează la nivelul 48
Această misiune este disponibilă de la 12/09 ora 11:00 până pe 06/10 ora 23:59
12/09 11:00 - 06/10 23:59

1

Comerț cu indienii
5h
300 Puncte de experienţă

Reward gfx.png

Reward gfx.png

Reward money.png

25

Început
Te-am rugat să nu mă deranjezi! Ah, tu ești, {PLAYER_NAME}, te rog să mă ierți. Am o problemă foarte dificilă de rezolvat. Ei bine, este acest fermier, Tobias, în munți ... în munții nord-estici. E un prieten al familiei și a fost cel mai bun prieten al tatălui meu. Nu a inceput niciodata o familie, el este mai mult un singuratic ... Si acum se pare ca are o nepoata pe care o ingrijeste cu adevarat. El a raportat-o ​​că lipsește. Într-o dimineață fata a dispărut pur și simplu fără a lăsa urme ... În opinia mea, probabil că a fost blocată undeva într-o canal sau în canion. Știi, el a învățat-o să devină păstor. Desigur, nu trebuie să întrebi. Dacă vrei să ajuți, aș fi bucuros, ca întotdeauna. Nu departe de aici, câțiva americani indigeni din Est au venit la comerț. Poate poți merge și să faci schimbi cu ei și, desigur,poți întreba dacă știu ceva despre ea? Și am auzit că au trabucuri foarte bune. Poți să-mi aduci unul?
Sfârșit
Bine, inteleg. Păcat că nu știu nimic despre fată. Dar au văzut o cărare care coboară pe munte, îndreptându-se spre vest? Aceasta ar putea fi o informație importantă. Vrei să mergi și să-l vizitezi pe Tobias mâine? Grozav, fii gata dimineață. Noapte bună, {PLAYER_NAME}!
ID:3050

Vizitând munții

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Şeriful John Fitzburn.png
Avansează la nivelul 48
Această misiune este disponibilă între 03:00 și 11:30
03:00 - 11:30

1

2

1

1

Mergi la Munte
200 Puncte de experienţă

Început
Bună dimineața, ai dormit bine? Văd că deja ai pus șaua pe cai. Grozav! Am făcut un sandwich pentru tine, în cazul în care ni se face foame pe drum. Înainte de a pleca, trebuie să scriu un raport. În timp ce fac asta, poți să-mi aduci un ziar pe care îl pot citi când vom face o pauză de-a lungul drumului? Și avem nevoie și de gamele, nu?
Sfârșit
Ah, sunt atât de obosit. A fost o călătorie foarte lungă. Am spus că urăsc munții? Mă întrebi de ce? Uită-te la mine, e mai mult de 1400 m deasupra nivelului mării și abia respir. Oricum, am făcut-o, suntem aici, aceasta este casa lui. Doar amintiți-vă că Tobias este un pic ... excentric. Acum mulți ani a venit aici din munții elvețieni, căutând aur pentru a-și ajuta mama bolnavă. Dacă are o nepoată, probabil își lasă copilul în urmă și nu mi-a spus niciodată. Să presupunem că este un ciudat care nu-i place de nimeni. Nu te uita la mine așa, vei face bine.
ID:3051

E vorba doar de oi?

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă
Munte.png
Avansează la nivelul 48
Mergi la Munte
Explorare
6h
Cioban
3h
Recoltare de cereale
3h
700 Puncte de experienţă
Început
Tobias: Howdy, John. Mulțumesc pentru vizită. Am o fotografie a micutei mele Helen pentru tine. Nu, nu am emoții ... E vorba de oaie, știi tu. Oile mele au nevoie de ea, nu mai este nimeni altcineva care să le ducă pe pășune. Si cine e acesta? Îmi aduci un străin la ușa mea? Am cerut eu asta? Nimeni nu mai are un pic de respect pentru un bătrân. Stai jos, tinere! Fiica surorii mele, care locuiește într-un oraș mare la vest, a venit aici într-o zi și a lăsat-o pe Helen cu mine. Fără nici un cuvânt sau o notificare prealabilă. Ce ar fi trebuit sa fac? Am luat-o și am învățat-o cum să se ocupe de animale. Și-a făcut prieteni cu asta... păstorul din vecinătate. Cred că Peter este numele lui. Mi-a adus multă bucurie și râsetul ei era atât de dulce, chiar și ochii ei râdeau! Și acum este atât de liniște pe aici ... Ce poti face? Tobias are nevoie de un prieten chiar acum, și tu cu siguranță nu ești prietenul lui. Poți face ceva altundeva, deci, ieșiți liniștit din casă. Te decizi să te uiți în jur. Du-te la pășune, unde pasc oile ... Cauți zona, câmpurile, canioanele și poienile care trec pe acolo.
Sfârșit
John: Unde ai fost? Te-ai uitat în jur și ... Ce ai acolo? Ai găsit ceva, arată-mi. Am putea avea nevoie de vesti bune acum. Arată ca un roz ... o eșarfă roz sau poate o panglică ... Tobias smulge bucata de pânză roz din mâinile lui John. Tobias: Oh, este de la gâtul ei, este cu siguranta al ei! Era întotdeauna legată de gât. Unde ai găsit-o?
ID:3052

Un bătrân puternic

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă
Munte.png
Avansează la nivelul 48
Mergi la Munte

5

4

2

3

3

Cioban
5h
500 Puncte de experienţă

Reward gfx.png

Reward gfx.png

Reward money.png

100

Început
John: Ai dormit bine de data asta? Haha! Îmi pare rău, cred că este foarte amuzant! Nu știam că bunicul Tobias, ar fi putut să te doboare cu o singură lovitură. Haha! Se pare că fabricarea brânzei de oaie vă întărește corpul. Poți să ai grijă de oi azi? Doar pentru o zi, i-am promis lui Tobias că o vei face. Acest lucru vă va oferi și posibilitatea de a vorbi cu Peter. Poate poti afla ceva despre fetita. Apoi mergeți în oraș și cumpărați niște produse. Iată o listă. Bunicul ți-a dat 100 de dolari pentru cumpărături. Conduci oile la pășune, dar este departe de a fi o treabă ușoară! Toate se îndreaptă în direcții diferite, unele spre stânga, altele spre dreapta, iar altele chiar fug. Nu știi ce naiba ... Cum să le păstrezi în linie? Acum este ridicol! Blestemi și aproape țipi la ele. Apoi observi că un băiat te privește, râzând discret. El se prezintă ca Peter și se oferă să te ajute. Acum, este mult mai bine. După un timp, totul se încheie și voi doi stați sub un copac în umbră și împărțiți o bucată de brânză. Aceasta este o bună ocazie de a vorbi ...
Sfârșit
John: Ai aflat ceva? Mătușa ei a spus că se va întoarce pentru ea? Dar i-ar fi spus lui Tobias dacă o va lua pe fată înapoi ... E ciudat. O văzuse când alerga spre o pajiște în pădure? În acest caz, ar trebui să mergem. Este prea periculos aici, după întuneric, când lupii și urșii vin la vânătoare.
ID:3053

Contrabandistul

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă
Poiană.png
Avansează la nivelul 48
Mergi la Poiană
Mergi la Poiană
Vânzător de ziare
2h
Pescar
3h
Lipeşte afişe
100x
400 Puncte de experienţă
Început
Tu și John ajungeți la lunca pădurii. Săriți de pe cal , luați o gamela cu apă și intrați în pădure. După câteva sute de picioare, auziți niște zgomote ciudate și întâlniți ... un Moonshiner ?! În acel moment John își scoate revolverul și strigă: Mâinile sus! Ieșiți din colibă! Nu voi spune de două ori! Cineva răspunde cu o voce adâncă și slăbită: N-am făcut nimic, domnule! Nu mă împușca, te rog. După un timp, un bărbat bătrân și slab, cu barbă iese, purtând o pălărie prăfuită. El ține brațele în aer: Aceasta este casa mea, și asta ... eh ... este doar pentru uzul meu. Locuiesc aici singur, știi, și câteodată beau ceva. Uneori chiar și ceva mai puternic. Vrei sa incerci? El toarnă un lichid transparent cu o aromă puternică în pahare. Tu și cu John îi mirosiți și apoi vă uitați unul la celălalt. Tu decizi să-l întrebi despre fată: N-am văzut pe nimeni pe aici, nici bărbat, nici femeie, nici băiat, nici fată ... Nimeni nu vine aici. Există un magazin de tipărire pentru ziare în apropiere, poate puteți imprima postere? Ar putea fi o încercare de a le suspenda de-a lungul drumului. Mai devreme sau mai târziu, cineva ar putea vedea o fetiță care se plimba singurică.
Sfârșit
Ați cerut ziarului local să publice un articol despre fetița dispărută și să pună afișele din jurul zonei. Nu mai poți face altceva. Vă întoarceți la Moonshiner și, după câteva pahare, începe să vorbească: Am fost singur aproape toată viața mea. Tatăl meu era un marinar, un om mare, mereu departe. Am un frate, dar n-a venit niciodată să mă viziteze. El este un predicator. Acum îmi amintesc ce vroiam să vă spun, dar am uitat ... Când ați fost la ziar, aici era un predicator. Nu fratele meu, altul. A călătorit timp de două zile și a venit dinspre vest ... unde fetița ar fi plecat. Poate a văzut pe cineva sau ceva în calea lui? Un pic mai departe spre vest este o intersecție, poate puteți să-l prindeți acolo?
ID:3054

Banda din intersecție

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă
Intersecţie.png
Avansează la nivelul 48
Mergi la Intersecţie
$ 200
$ 200
0

1

0

1

Mergi la Intersecţie
Dueluri contra bandiților câștigate: 8/8
500 Puncte de experienţă
Început
Dimineață, te pui iar în mișcare pe drum, de data aceasta în direcția sud-vest, exact unde duce drumul. Pe drum găseșți o altă bucată de panglică roz. Începi să devii și mai îngrijorat decât ai fost deja. Dacă cineva a răpit-o pe micuța Helen? Unde poate fi acum? După un timp ajungi la intersecție. E cineva acolo? Dintr-o dată ești atacat. Bandit: Hei tu! Predă-te imediat! Scoate totul din buzunare, pungi, săculeți ... Am spus totul! Aur, bani, diamante! Acum este al nostru, hahaha! Uită-te cât de dornici urmează ordinele mele! Ce, tot ce ai, cerșetor murdar? Tovarăși, credeți că are doar 200 $? Oh, este o armă? Cine ești tu, un șerif? Nu îți plac răufăcătoriil ... Liderul bandei dă ordin oamenilor săi și apoi cei opt te atacă pe tine și pe John. Din fericire, ai avut o a doua armă, un mic revolver de buzunar, sub vestă. Îl scoți ți tragi repede, în timp ce John își trage cuțitul ... Totul se întâmplă atât de repede ...
Sfârșit
Este întunecată ... dureri de cap ... nu vezi nimic ...
ID:3055

Cusutul rănilor

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă
Intersecţie.png
Avansează la nivelul 48
Mergi la Intersecţie

1

0

1

1

Comerţ
3h
500 Puncte de experienţă
300 De obligațiuni

Început
Crezi că ai câștigat, iar atacatorii au golit cotețul, dar nu ești așa de sigur. În timpul luptei, ai fost lovit la cap și îți amintești că sângele ți-a străbătut toată fața. Trebuie să fi leșinat după această lovitură. Totul s-a întâmplat atât de repede, că adrenalina s-a grăbit prin venele tale și nu îți mai amintești nimic altceva. Se pare că John a fost grav rănit. Aveți nevoie de medicamente pentru stomac, alcool puternic și ceva de cusut pentru rana deschisă a lui John. Un ac ar fi util, dar de unde puteți obține unul? Există un comerciant în jur? Nu uitați să echipați un element scump pentru a tranzacționa. Poate un inel de aur va fi suficient?
Sfârșit
John: Nu știam că ai putea chiar să suturezi răni ... Cum faci asta? Sper că nu va lăsa o cicatrice prea mare, omule. Trebuie să spun că abilitățile tale de luptă sunt ceva. Mi-a plăcut cum ai bătut gigantul ăsta de om, ha! Ah, și acum știu de unde este această durere teribilă de stomac ... acest gigant m-a lovit din greu în burtă, chiar aici ... John arată spre stomac cu mâna. John: Uite, unul dintre ei și- a pierdut o scrisoare. Se pare că predicatorul i-a întâlnit. Îmi pare rău, nu pot merge nicăieri chiar acum, trebuie să mă odihnesc puțin. Bine, voi merge cu tine, dar voi citi mai întâi scrisoarea.
ID:3056

Predicatorul

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă
Oraş fantomă.png
Avansează la nivelul 48
Mergi la Oraş fantomă
$ 200
$ 200
Dus la rugăciune: 1/1
200 Puncte de experienţă
Început
De îndată ce este îngrijit John, a băut un pahar pentru a-și ușura durerea, te îndrepți spre orașul-fantomă, căutând urme ale predicatorului și probabil ale fetei. Poate că a ajutat-o ​​să scape de bandă. După câteva ore ajungeți la destinație. Îl ajuți pe John să coboare din cal și îl lași pe scările salonului abandonat. Mergi la clădirea veche a hotelului, urmând niște urme de copite proaspete. Înainte de a intra în clădire, întâlnești un bărbat înalt, frumos îmbrăcat în negru, cu o carte albastră în mână. Bărbat: Cine sunt? Sunt predicator. Caut un loc unde să mă odihnesc. Pentru a face o scurtă poveste, vreau să înființez o școală pentru copii din satele și fermele de aici, pentru a le oferi șanse egale de a învăța, cum ar fi copiii din orașele mari. Sunt pe drum spre Newport, unde sper sa primesc ajutor financiar pentru ideea mea. Am vrut să fac o pauză aici, pentru că aici stau bunica și mama mea. Întotdeauna mi-am dorit să văd locul ăsta cu ochii mei. Este încă frumoasă, chiar dacă acum este liniștită și goală. Dacă am văzut o fetiță? Am văzut o fată mică, cu părul negru, cu bucle, cred că călătorea cu mama sau mătușa ei. Am călătorit împreună pentru puțin timp până la răscruce, unde ne-am despărțit și am parcurs căile noastre separate. Au călătorit în vest, dar m-am dus spre nord-vest. Cred că s-ar fi dus la Newport. Vă pot ajuta să le găsiți dacă mă ajutați să câștig fonduri pentru școala mea. 200 $ ar fi de ajuns pentru început. Vă invit să vă rugați cu mine, desigur, dacă doriți.
Sfârșit
Omul: Mulțumesc, în numele viitorilor mei studenți. Este o donație generoasă.
ID:3057

Negocierile

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă
Newport.png
Avansează la nivelul 48
Mergi la Newport
Construieşte o gară
20h
Dueluri contra bandiților câștigate: 10/10
Bandiți leșinați în dueluri: 2/2
1000 Puncte de experienţă
Început
Tu, John și predicatorul ajungeți în Newport. Este cel mai mare oraș pe care l-ați văzut vreodată. Cum ar trebui să găsești o fetiță aici? Îl însoțești pe predicator să vorbiți cu primarul orașului despre finanțarea școlii. După o lungă discuție, primarul este de acord, dar numai în anumite condiții. El vă cere să-l ajutați să scape de câțiva bătăuși care străbat străzile orașului și, de asemenea, să ajutați la construirea unei noi stații de cale ferată. Orașul este în creștere rapidă și are nevoie de o nouă stație unde alimentele din zonele periferice pot fi descărcate și distribuite. Acest lucru va permite agricultorilor să câștige mai mulți bani din culturile lor și să hrănească populația în creștere.
Sfârșit
După ce ai terminat și te întorci la predicator și la primar, întâlnești o fetiță într-o rochie roz și negru de păstori. Fata stă pe un scaun, mișcând picioarele înainte-înapoi.
ID:3058

O fetiță

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă
Newport.png
Avansează la nivelul 48
Mergi la Newport
300 Puncte de experienţă
1 punct de îndemânare pe Aspect
Început
Fetița: Bunicul mă caută și te-a trimis să mă găsești? Ok ... Mi-e dor de el foarte mult, dar nu mă pot întoarce la el, nu acum. Vreau să merg la școală și nu există școală acolo. Și când am avut grijă de oi, am auzit doi bărbați spunând că vor să confiște un teren care aparține unui fermier de munte. Cred că vorbeau despre bunicul meu. - Fata începe să plângă, dar încă vorbește cu tine. Au scăpat niște hârtii, dar nu le pot citi. Nu știu ce este scris pe ele, dar nu-i voi lăsa să-i ia bunicului casa! Mă voi lupta cu ei, dar mai întâi trebuie să învăț cum să citesc, să scriu și să număr, altfel nu voi avea nici o șansă de a câștiga această luptă. Nu, nu am spus asta nimănui -doar mătușa mea știe. Mi-a găsit o școală. Știu ce am auzit, vor falsifica niște documente și apoi vor vinde terenul bunicului pentru a construi fabrici! Aceștia sunt escrocii! Primar: Acum, nu plânge, fetiță. Am vesti bune pentru tine. Acest predicator va deschide o școală în apropierea casei bunicului tău. Dacă tu și bunicul tău îi convingi pe mătușa ta, cu siguranță va fi un loc pentru tine în clasa sa, nu-i așa? Predicatorul: Desigur, și va fi cea mai bună școală din țară! {PLAYER_NAME}, poți vorbi cu mătușa ei? Am sentimentul că te va asculta.
Sfârșit
John: Helen, îți poți împacheta pungile, mergem acasă! Dimineață, John și micuța Elena au pornit din nou pe drum, ca să se întoarcă în munți înainte ca soarele să apară.
ID:3059

Mătușa

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă
Newport.png
Avansează la nivelul 48
Mergi la Newport

1

1

$ 1000
$ 1000
Bani câștigați din dueluri: 1500/1500
Persoanele căutate au fost prinse: 1/1
600 Puncte de experienţă
Început
Mătușa: Și cine ești tu? Bunicul lui Helen te-a trimis? Vrea să se întoarcă? Greu de crezut, urăște copiii, îi urăște pe toți oamenii ... Întotdeauna avea oile sale și toate acestea aveau importanță pentru el. S-a schimbat? Dar oamenii ciudați nu se schimbă! Hmm ... Această micuță Helen este cu adevărat diavolul întrupat ... Ea aleargă pretutindeni, mănâncă cu mâinile, nu-și curăță cizmele, nu ascultă sau nu se supune ... În total, cred că sunt dispus să las să se mute cu bunicul ei permanent, dacă suntem de acord cu anumite condiții. Mai întâi de toate, trebuie să vină aici în vară pentru a mă ajuta cu treburile de uz casnic. Știi, să-mi compensezi pierderea. În al doilea rând, aș vrea să am niște aur aztec și un colier negru indian și în sfârșit ... A fost un om care ne-a atacat la intersecție. Am pus un poster cu oameni căutați. L-ai prins, așa că nu trebuie să plătesc recompensa.
Sfârșit
Mătușa: Mulțumesc foarte mult. Stai puțin ... E ceva rău aici. Am cheltuit 2.000 de dolari pe afișul dorit și aici sunt doar 1.000 $. Ce taxe? Bah, nu contează ... Ia-o pe fata asta și pleacă.
ID:3060

Vânătoare

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă
Munte.png
Avansează la nivelul 48
Mergi la Munte
Vânătoare de lupi
4h
300 Puncte de experienţă
Început
După o plimbare lungă, ajungi la casa din munți. Caii tăi sunt cu siguranță obosiți și au nevoie de odihnă. Speri că de data asta bunicul Tobias nu va mai pune pumnul la tine. Helen coboară de pe cal, apoi alergă imediat spre bunicul ei și îl ia în brațe. Vechiul Tobias este atât de mișcat încât izbucnește în lacrimi. Crezi că Helen va fi cu siguranță mai fericită aici decât în ​​Newport. Îl informezi pe bunicul ei despre școala lui Helen și despre lucrurile pe care Helen le-a auzit despre ferma sa ... Tobias: John, poate fi adevărat ce spune Helen? Puteți afla? Vreau să-i dau tot ce am, dar dacă-mi pierd ferma, nu mai rămâne nimic ... Unde ar trebui să mergem atunci? John: Ei bine, nu este nevoie să întrebi - investigăm deja ce se întâmplă. Mâine, {PLAYER_NAME} se va alătura unei întâlniri cu oamenii care vor să cumpere terenul. El va vâna lupul cu acești bărbați, sub acoperire ...
Sfârșit
John: Tobias, știi că nu pot să-ți spun nimic acum. Trebuie să fii puțin răbdător, aproape că le avem. Investigația continuă. Vom reveni imediat ce vom afla mai multe. Cu John, pregătiți o ambuscadă pe baza informațiilor pe care le-ați adunat.
ID:3061

Maria este mândră de tine

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Maria Roalstad.png
Avansează la nivelul 48
500 Puncte de experienţă
Început
Bună ziua, eroul meu! Cum te simți după această luptă dură? Nu-ți amintești nimic, nu-i așa? Ei bine, în ultima vreme te-ai bătut prea des. Te-am auzit că ai urmărit-o și ai găsit o fetiță, ai luat-o la școală și ai salvat ferma în care trăiește? E adevărat? Desigur, John mi-a spus totul. Aceasta este o poveste grozavă! Ar trebui să scrii o carte despre aventurile tale. Știi, ai intrigat pe toată lumea cu lucrurile tale de erou. Am organizat un mică petrecere, ceva de genul unui târg, și am strâns aproape 5000 de dolari pentru studiile fetei. Cu siguranță vor fi utili. Poate că într-o zi va deveni avocat, cine știe? Uite, John vine, și e foarte vesel. John: Hei, somnorilă. Cum merge, {PLAYER_NAME}? Mă bucur să aud că merge bine! Si eu sunt bine. Știi pe cine am arestat astăzi din cauza ta? Dealerii de terenuri. Documentele pe care le-au prezentat au fost false. Au vrut doar să fure terenul de la bătrân și să-l vândă. Vrei să îi vizitezi pe Helen și Tobias împreună cu mine?
Sfârșit
Este întotdeauna bine când o poveste se termină cu bine. Ar trebui să te odihnești înainte de a merge la următoarea aventură și a verifica petrecerea de la Oktoberfest. Mesele sunt pline cu produse de patiserie, brânză și cârnați. Și există bere bună, bineînțeles. Acesta este momentul potrivit pentru relaxare.
ID:3062

Helen cea fericită

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă
Munte.png
Avansează la nivelul 48
Mergi la Munte
Repară garduri
6h
500 Puncte de experienţă

or

Început
O Helen plină de bucurie te întâmpină la ușă. Îi spui despre târgul Mariei și că voi toți vreți să o ajutați pe ea și pe bunicul ei. De asemenea, îi spui că tu și John ai prins șantajiștii și nu mai trebuie să-și facă griji că ferma bunicului ei o să fie luată. Fata îți șoptește ceva la ureche, te apucă de mână și te duce pe pășune, unde întreabă dacă o poți ajuta să fixeze gardul, pentru că bunicul ei nu se simte prea bine în ultima vreme.
Sfârșit
Tobias: Da, m-am simțit mai rău în ultima vreme. Trebuie să fi fost stresul cu ferma. Îți mulţumesc pentru ajutor. Nu eram foarte drăguț cu tine la început. Pentru a mă revanșa față de acest lucru, am făcut o sticlă specială de apă pentru tine. Sper că va fi utilă în eforturile viitoare. Ne vedem cândva.