De la Wiki The-West RO
Salt la: navigare, căutare
(Pagină nouă: Fișier:worldmap.png == '''Harta lumii''' == Poţi ajunge la hartă dacă apeşi pe globul pământesc mic în navigaţie. Pe harta lumii poţi vedea tot ce este împrejurul t...)
 
 
Linia 1: Linia 1:
 +
[[Category:Informatii_de_baza]]
 
[[Fișier:worldmap.png]]
 
[[Fișier:worldmap.png]]
 
== '''Harta lumii''' ==
 
== '''Harta lumii''' ==

Versiunea curentă din 27 ianuarie 2012 17:10

Worldmap.png

Harta lumii

Poţi ajunge la hartă dacă apeşi pe globul pământesc mic în navigaţie.

Pe harta lumii poţi vedea tot ce este împrejurul tău. Porţiunea actuală de hartă are o ramă albă. Poziţia ta actuală este marcată cu un punct galben. Oraşul tău este marcat cu un punct albastru, oraşele străine cu un punct roşu.

Jobbox.png Prin selection box poţi marca un job pe hartă. În momentul în care dai clic pe el, vor fi marcate toate poziţiile pe hartă cu un punct turcoaz.


Navigare pe harta lumii


Worldmap2.png

Poţi ajunge repede la un punct sau la o zonă de pe hartă dacă apeşi direct pe ea. Harta se va muta atunci în poziţia aleasă. Regiunea de pe hartă, pe care tocmai o vezi, este doar o mică parte din harta completă a lumii. Lumea completă este de zece ori mai lată şi de patru ori mai înaltă şi conţine 40 de regiuni. Acestea le poţi selecta pe harta lumii jos în dreapta. Regiunea în care te afli are o ramă albastră. Dacă apeşi altundeva ţi se va muta harta acolo. Şi cu ajutorul săgeţilor te poţi muta pe hartă.