De la Wiki The-West RO
Versiunea din 27 ianuarie 2012 17:10, autor: Shteff (Discuție | contribuții)
(dif) ← Versiunea anterioară | Versiunea curentă (dif) | Versiunea următoare → (dif)
Salt la: navigare, căutare

Interfaţă

Overview.png
1.pngHarta


Arrows.png

Unul din elementele centrale în The West este harta. Cu ajutorul ei poţi găsi locuri de muncă şi oraşe, poţi vedea unde te afli sau poţi vedea alţi jucători.

Navigation.png Foloseşte săgeţile pentru a te mişca pe hartă. Şi prin apăsare pe butonul stâng al mouseului poţi misca harta.

2.pngNavigatie

Cu un clic pe butoanele maro din meniu se deschide o fereastră nouă suprapusă hărţii. Dacă apeşi pe un alt buton se mai deschide o fereastră peste cea deschisă. Pentru a închide o fereastră apasă pe X în colţul din dreapta sus. Cu un clic pe semnul Minus poţi minimiza fereastra iar cei trei X închid toate ferestrele deschise.

3.pngCaracterul

Aici îţi vezi poza actuală a caracterului tău. Aceasta poate fi modificată la setări. Există trei bare: bara de viaţă, cea de energie şi cea care îţi arată punctele de experienţă actuale. Dacă treci cu mouseul peste ele vei primi mai multe informaţii.

4.pngJoburi


Această imagine îţi arată dacă munceşti, dormi sau faci altceva. Bara de sus îţi arată cât timp mai faci lucrul acesta. Celelalte două îţi arată câţi dolari ai. Valoarea de sus sunt banii lichizi iar cea de jos sunt banii pe care îi ai în contul tău în bancă. Despre aceştia poţi afla mai multe la bancă