Spada lui Hernandos

De la Wiki The-West RO
Jump to navigation


FAQ: Spada lui Hernando

Continut tutorial:

Tutorial realizat de Gabry.


Ca sa puteti pune mana pe spada lui Hernando trebuie sa faceti urmatoarele lucruri:

La misiunea de la level 25(Decizia)la sfarsit sa alegeti misiunea indianului in care va da 1 pipa indiana si 100xp pentru 5 capcane de castor, nu a serifului care va da 500$ pentru 5 blani de castor.

44834715.png

Iar la 39(Three Rivers) alegeti decizia indianului care va da 800$ pentru 3 suluri de panza , nu a Mariei care va da 1400$ pe nimic.

95428042.png

Dupa aceea trebuie sa faceti munci cu noroc ridicat(peste 65%)ca sa puteti gasi "o bucata dintr-un biletel(partea 1)" Dupa ce ati gasit biletelul nr1 munciti la Comert(1% sanse de gasire) , Ambuscada(2% sanse de gasire) sau Jefuitor de morminte(1% sansa de gasire) ca sa gasiti biletelul nr2. La level 57 va va aparea o misiune(1.doar daca ati facut alegerile indianului pana atunci/2.misiunea va apare si daca nu aveti cele 2 parti)in care va trebui sa dati o carte de cantece pentru a treia parte de biletel. Ca sa puteti da cartea pentru biletel trebuie sa fie o zi de Luni intre orele 19:00 si 19:20(ora serverului)si sa nu aveti echipata nicio arma.


Apoi trebuie sa dati cele 3 biletele si o cazma (in joc se presupune ca o dezgropi) pentru a face rost de spada.

34026552.png


Acum va puteti bucura de o arma de daune 95-125 si +7 reflex +6 comert


ATENTIE! Daca, dupa ce ati obtinut Spada lui Hernandos veti incheia misiunea BLESTEMUL, Spada lui Hernandos va disparea din inventarul vostru!

Dacă închei această misiune nu vei mai fi posesorul spadei lui Hernando. Este hotărârea ta

Continut biletele:

Bilet.png


(biletel 1)

Partea1.png

28 Mai 1527 Pe Juan de Ojeda îl cunosc deja de peste douăzeci de ani.Am luptat împreună în oraşul nostru natal Cuenca împotriva foamei,am luptat în drum spre Spania împortiva....


(biletel 2)

Bilet2.png

...bolilor,am luptat alături de Corte's în Tenochtitla'n împotriva Aztecilor,am luptat în Honduras împotriva lui Olid,trădătorul,şi ieri am luptat la Ri'o Grande...


(biletel 3)

Bilet3.png

...ultima bătălie împreună.Acum mă lupt singur împortiva triteţii.Tu ai fost un bărbat devotat şi viteaz,Hernando ţi-a pus sabia lui în mormânt.