Locuri de munca

De la Wiki The-West RO
Versiunea din 15 iunie 2010 07:06, autor: Leviathan8 (discuție | contribuții) (Pagină nouă: FAQ Locuri de muncă '''Tutorial realizat de PWG''' == 1.De ce trebuie să muncesc? == Pentru a primi bani şi puncte de experienţă, trebuie să munceşti. Există mai multe l…)
(dif) ← Versiunea anterioară | Versiunea curentă (dif) | Versiunea următoare → (dif)
Jump to navigation

FAQ Locuri de muncă

Tutorial realizat de PWG


1.De ce trebuie să muncesc?

Pentru a primi bani şi puncte de experienţă, trebuie să munceşti. Există mai multe locuri de muncă, care îţi aduc avantaje diferite. Fiecare muncă o găseşti de mai multe ori pe hartă. Indiferent de locul unde depui munca respectivă valorile pentru acel job vor fi aceleaşi.



2.Dacă muncesc, mai primesc şi altceva pe lângă salariu si experienţă?

Da, pe lângă experienţă şi salariu mai primeşti şi un premiu, un produs specific fiecărei munci.Unele munci pot oferi ca premiu şi două produse.Unele produse pot fi găsite la mai multe munci.

Punând cursorul pe produs, veţi vedea, numele produsului, valoarea de vânzare şi de cumpărare.

D5uux.png


Nu veţi primii de fiecare dată când veţi munci un produs, ci va fi în funcţie de norocul dumneavoastră şi de şansa de obţinere a unui produs, care o puteţi vedea sub imaginea produsului.Acele procente reprezintă şansa să găsiţi un produs în 30 de minute, deci în 2 ore puteţi câştiga maxim 4 produse, chiar dacă şansa se calculează pe 30 de minute asta nu înseamnă că nu puteţi găsi produse şi în 10 minute, se poate dar asta depinde de norocul dumneavoastră.

2prsn14.png



3.Unde sunt locurile de muncă?

Locurile de muncă sunt marcate pe hartă cu un cerc maro.Pentru a începe o muncă trebuie să apeşi pe simbolul respectiv.



4.Pot efectua orice muncă?

Nu, pentru a efectua o muncă aveţi nevoie de îndemânările specifice fiecărei munci.Unele munci le puteţi face iar altele nu, cele care le puteţi face sunt marcate cu un cerc maro pe hartă, iar cele care nu puteţi să le faceţi înca au un simbol transparent, mai există şi muncile pentru care mai aveţi nevoie de multe puncte de îndemânare, aceste munci nu sunt vizibile deloc, ele vor apărea cu timpul, cu cât vă apropiaţi de suma necesară de îndemânari pentru a efectua acea munca.

Fișier:Job(transparentcolor).png

Dacă nu aveţi suma necesară de îndemânări ca să faceţi acea muncă dar sunteţi aproape de ea, vă va aparea asa:

2vcyi3t.png


Pentru, a vă explica mai bine, v-am marcat cu un chenar de diverse culori:


Cu roşu sunt îndemânările de care aveţi nevoie pentru a face acea muncă.

Cu verde este suma celor 5 îndemânări.

Cu galben este dificultatea muncii, vă arată de câte îndemânări aveţi nevoie pentru a face acea muncă.

Cu albastru este numărul de îndemânări care vă mai trebuie ca să faceţi acea muncă.


Pentru mai multe detalii puneţi cursorul pe fiecare dintre acele chenare(în joc).



5.Pot muncii oricând?

Puteţi muncii atunci când aţi depasit suma îndemânărilor necesare cu cel puţin un punct şi atunci când aveţi destulă energie:

10 minute: 2 puncte de energie

30 de minute: 6 puncte de energie

1 oră: 12 puncte de energie

2 ore: 24 puncte de energie




6.Cum încep munca?

Pentru a începe munca, trebuie să vă alegeţi mai întâi timpul de muncă şi să apasati pe „OK”. La "Distanţă" vedeţi timpul necesar pentru a ajunge la locul de muncă. Când aţi ajuns acolo începeţi automat lucrul. Nu puteţi face mai multe joburi concomitent.



7.Odata începută munca pot să o opresc?

Puteţi întrerupe munca oricând, prin apăsarea semnului roşu „X” aflat lângă munca respectivă. Veţi primi salariul corespunzător ultimului interval de muncă selectabil pe care laţi îndeplinit. Dacă întrerupeţi munca după 40 de minute, primiţi doar salariul pentru 30 de minute. Dacă întrerupeti după 115 minute, primiţi salariul pentru 60 de minute. Dacă vă răzgânditi şi întrerupeţi munca în timp ce vă aflaţi încă pe drum, vă veţi întoarce automat în punctul de pornire. Dacă aveţi premium automatizare puteţi da trei comenzi deodată, la întreruperea comenzii doi se va trece automat la comanda trei.



8.Ce înseamnă imaginile din dreptul bărilor?

Salariu

Salariul are o valoare între 0% şi 100%. Această valoare vă arată câţi dolari puteţi primi pentru munca respectivă. Cu cât este mai mare valoarea cu atât mai mulţi bani veţi primi.

Experienţă

Experienţa este o valoare între 0% si 100%. Această valoare vă arată câte puncte de experienţă puteţi obţine pentru munca respectivă. Cu cât este mai ridicată valoarea cu atât veţi primi mai multe puncte.

Noroc

Norocul este o valoare între 0% si 100%. La fiecare muncă aveţi posibilitatea să găsiţi un obiect. Dacă aveţi mult noroc puteţi găsi obiecte mai valoroase. Cu cât lucraţi mai mult timp cu atât aveti şanse mai mari să găsiţi un obiect.

Primejdie

Primejdia este o valoare între 0% şi 100%. Pentru fiecare muncă există riscul de a vă răni. Cu cât este mai înaltă valoarea primejdiei, cu atât mai grave pot fi rănile. Foarte important este să aveţi cât mai multe puncte de muncă. Probabilitatea de va accidenta este legată de timpul de muncă. Cu cât lucrati mai mult timp, cu atât este mai mare probabilitatea să vă răniţi.

Motivaţie

Motivaţia este o valoare între 0% şi 100%. Această valoare vă arată cu câtă motivaţie lucrati. Cu fiecare oră de muncă aceasta scade cu 3%, dar vă creşte zilnic din nou cu 10%. Dacă motivaţia este mai mică de 100%, veţi primi un salariu mai mic, mai puţine puncte de experienţă şi obiecte mai puţin valoroase. Cu o motivaţie de 80% primiţi de exemplu numai 80% din salariu şi 80% din experienţă.


9.Ce sunt punctele de muncă?

Punctele de muncă vă arată cât de bine puteţi lucra. Aveţi nevoie de cel puţin un punct de muncă pentru a putea lucra. Dacă aveţi mai multe puncte veţi primi un salariu mai mare, veţi găsi obiecte mai valoroase şi riscul de accidentare va fi mai mic.

Fiecare job este dependent de 5 îndemânări. Doar acele 5 îndemânări sunt importante pentru acea muncă. Dacă le adunaţi obţineţi suma punctelor de îndemânare. Fiecare muncă are un anumit grad de dificultate. Suma punctelor de îndemânare minus dificultatea jobului vă arată numărul punctelor de muncă.



10.Cum fac rost de puncte de muncă?

Pentru a avea mai multe puncte de muncă trebuie să lucraţi la joburi care au statsitica experienţei cât mai mare. Veţi culege experienţă până când veţi avansa la nivelul următor. După ce aţi avansat un nivel veţi primii trei îndemânări, pe care va trebuii să le puneţi pe îndemânăriile necesare acelei munci. După ce aţi pus îndemânariile, vă vor creste punctele de muncă doar la munciile care conţin acele îndemânări.