Fort

De la Wiki The-West RO
Jump to navigation

Forturile

Un oraș poate construi sau ataca un fort mic dacă are cel puțin 24,500 puncte, un fort mediu dacă are cel puțin 36,000 puncte și un fort mare dacă are cel puțin 41,800 puncte.

Un fort oferă multe avantaje orașelor membre:

 • Cazarma oferă un loc bun de odihnă.
 • Orașul care deține fortul mare din regiune poate denumi acea regiune.
 • Punctele de construcție ale fortului sunt contorizate la punctele orașului ce-l deține.
 • Lupte excitante in care poți să-i faci un renume orașului tău.
 • În urma luptelor de fort poți câștiga obligațiuni, experiență și bani.

Forturile sunt marcate pe hartă cu o iconiță. Un fort gri poate fi construit, un fort roșu aparține altui oraș, iar un fort albastru aparține orașului tău. Pe hartă forturile se identifică prin iconițe de diferite mărimi.

Construirea unui fort

Un fort poate fi construit doar de consilierii/primarii unui oraș. Marcajele forturilor gri reprezintă forturile neconstruite de pe hartă. Următoarele cerințe trebuie îndeplinite pentru a putea construi un fort:

 • Trebuie să fi consilier sau primar al unui oraș.
 • Orașul trebuie să aibă punctele necesare.
 • Orașul trebuie să aibă bani în trezorerie.
 • Trebuie să fi în locația de construcție a fortului.
 • Nu trebuie să fie deja un fort construit sau în construcție în acel loc.
 • Ai nevoie de 80 puncte de energie.

Construcția unui fort durează 8 ore. Este nevoie de doar 1 jucător pentru a-l construi. De îndată ce fortul este construit, toți membrii orașului pot să-l viziteze și să ajute la construcția lui. Dacă mai mulți jucători încearcă să construiască un fort pe același spot simultan, jucătorul care a început primul construcția va finaliza fortul.

Mărimea forturilor

Există 3 tipuri de fort: mici, medii și mari. Există câte un fort din fiecare tip în fiecare regiune. Depinzând de mărimea fortului nivelul maxim al clădirilor poate varia, la fel și numărul luptătorilor și chiar cerințele pentru construcția clădirilor. Fortul mare este și cel care poate denumi regiunea.

Fort mic Fort mediu Fort mare
Puncte oraș necesare 24500 36200 41800
Cost construcție/atac $1500 $5000 $10000
Nivel maxim clădire principală 10 10 10
Nivel maxim depozit 7 7 7
Nivel maxim cazarmă 2 4 6
Nivel maxim turn 3 4 5
Nivel maxim zid 3 4 5
Nivel maxim poartă 3 4 5
Nivel maxim magazin 1 2 3
Nr. maxim participanți 46 Atacatori
42 Apărători
92 Atacatori
84 Apărători
130 Atacatori
120 Apărători
Redenumire regiune Nu Nu Da

Clădirea principală

Clădirea principală este centrul politic al fortului. Aici poți vedea orice despre orașele și membrii fortului. De asemenea, poți monitoriza activitatea și schimba setări.

Orașele

Pagina cu membrii fortului poate să fie văzută de oricine. Toți membrii curenți ai fortului sunt afișați aici, sortați după oraș și nivel. Cu un click pe oraș puteți arăta sau nu membrii lui. Membrii fortului văd și activitatea, nivelul clădirilor și banii din trezorerie.

Construcția

Orice membru al fortului poate să ajute la construirea lui. Este nevoie de resurse atât pentru deblocarea nivelelor, cât și pentru construcția propriu-zisă. Doar primarii pot debloca nivelele clădirilor, dar doar atunci când sunt destule resurse disponibile. Toate produsele trebuie să fie stocate în depozit pentru a putea fi folosite.

Invitații

Un fort poate fi construit și aparat de mai multe orașe. Orașul care îl construiește sau îl cucerește deține fortul. Primarii acestui oraș pot invita sau da afară orașe din fort. O dată ce un oraș a fost invitat, primarul orașului trebuie să accepte sau să respingă invitația.

Manevre

Primarii și consilierii orașului care deține fortul pot crea manevre. Acestea sunt simulări identice unei bătălii de fort, în care poate să intre oricine, dar la final nu se pierde niciun punct de viață și nici nu se primește experiență.

Profil

Liderii fortului pot să-l redenumească și să îi creeze un profil.

Log

Aici se pot vedea ultimele construcții.

Cazarma

În cazarmă te poți odihni dacă faci parte din fort. Dormitul aici este mereu gratuit. Te vei simți ca nou după doar 6 ore de somn.

Nivel clădire Durată Puncte de energie Puncte de viață
1 6 ore 75 80%
2 6 ore 80 85%
3 6 ore 85 90%
4 6 ore 90 95%
5 6 ore 95 100%
6 6 ore 100 100%

Depozit

Diferit față de orașe, la fort construcțiile necesită produse. Toate produsele sunt stocate în depozit până când sunt folosite pentru construcție. Fiecare nivel oferă 6 noi sloturi de depozitare. Fiecare membru al fortului poate să depună produse până când depozitul este plin. Nu este posibil să luați produsele înapoi. Consilierii pot șterge produsele dacă este nevoie.

De asemenea, este posibil să depozitați și bani pentru construcțiile viitoare. Nu este posibil să retrageți banii sau să îi mutați în trezoreria unui oraș.

Depozitul de resurse are 6 nivele.

Alianțele și fortul

Fiecare membru al unei alianțe (introdusă în versiunea 1.29), în ciuda faptului că orașul său deține sau nu un fort, poate să doarmă în Cazarmele oricărui fort deținut de un oraș al alianței. Orice jucător membru al unui oraș este restricționat să intre în lupta de fort de partea alianței care deține fortul.