De la Wiki The-West RO
Salt la: navigare, căutare

Craftarea

Cand un jucator ajunge la nivelul 20, el poate alege una din cele patru profesii. Fiecare profesie are un set de retete dupa care pot fi produse obiectele. Produsele create au o folosinta variata: unele sunt utilizabile si ofera imbunatatiri ale vietii sau vitezei, altele sunt parti ale altor retete, si de asemenea unele sunt utilizate pentru diferite scopuri.

Unele produse sunt necesare si altor profesii, nu toate produsele create sunt exclusiv disponibile pentru acea profesie, ele fiind necesare si celorlalte profesii la producerea obiectelor.

In scopul producerii de obiecte, o combinati de produse si o reteta sunt necesare, in aditie cu nivelul de craft necesar. Craftul este instantaneu incepand cu versiunea 2.04.

Profesiile

Aici poti vedea cele 4 profesii disponibile. Acestea sunt: Bucatarul, Sarlatanul, Fierarul and Mesterul pielar. Fiecare profesie iti ofera posibilitatea de a crea produse unice.

Sa ne uitam la ele putin mai in detaliu.

Bucatarul

Mancarea gatita de bucatar v-a creste indemanarile pentru o perioada de timp. Bucatarul gateste produse care ofera energie, cum ar fi Iahnia de fasole, care sunt foarte cautate pentru efectele lor.

Sarlatanul

Sarlatanul are posibilitate de a crea produse cu efect imediat care pot regenera viata sau energia. Amuletele sunt create de sarlatani si sunt foarte cautate de luptatorii de fort, ele dand viata si ferire in plus, in cazul folosirii in masa ele putand rebalansa sansele intr-o batalie.

Fierarul

Fierarul poate imbunatati echipamentul sau armele pentru o scurta perioada de timp. In general produsele fierarului imbunatatesc daunele produse in duel sau batalii de fort, facand aceste produse foarte cautate.

Mesterul pielar

Mesterul pielar este cel mai bun prieten al oricarui calator. Cu echipament bun si hrana pentru animale, el poate scurta durata calatoriei sau mari viteza de deplasare. De asemenea el poate create echipamente de inalta calitate care ajuta calatorul sa duca mai mult echipament cu el.

Retetele

Retetele sunt impartite in 3 categorii de dificultate, fiecare avand o culoare:

  • Gri - Nu e dificila. Nu vei primi puncte de craft.
  • Verde - Simple. Exista o sansa mica sa primesti un punct de craft.
  • Portocaliu - Grele. Exista sanse mari sa primesti un punct de craft.

In plus, fiecare reteta are un numar de puncte necesare pt. a putea fi invatata, intre 0-600.

Retetele pot fi gasite prin munca sau cumparate de la negustorul ambulant. De asemenea pot fi gasite in cufere, aici fiind locul unde sunt si cele mai valoroase retete.

Pentru lista completa de retete, vezi pagina fiecarei profesii.

Procesele critice

Procesele critice (programate aleator) pot cauza producerea a doua produse dintr-un singur craft.