Cont Premium

De la Wiki The-West RO
Jump to navigation
Introducere

Opțiunile premium sunt menite să îți ofere anumite avantaje în joc pentru o anumită sumă de pepite. Pepita este moneda globală din joc ce poate fi obținută fie prin achiziționare cu bani din menu-ul de sus al interfeței fie din bonusul de logare zilnică (vezi poză mai jos).

Extra: Pepitele se pot obține de asemenea și prin câștigarea concursurilor de pe forum ce sunt în permanență desfășurare. De exemplu, concursul organizat de Gazetă.

Cumpara pepite.png


Logare zilnica.png
30px-Aide.png Atenție!
De reținut este că, dacă dețineți conturi pe mai multe lumi, pentru bonusul de logare zilnică primiți pepite pentru logare doar pe o lume. Pe restul lumilor de joc primiți Obligațiuni Union Pacific.


Există cinci opțiuni premium diferite. Fiecare opțiune vine cu avantajul ei. Există în Magazin de asemenea o a 6-a opțiune ce le include pe toate 5 în același timp și aceasta se numește Bonus-VIP.

Achiziționare

Aceste opțiuni premium se găsesc în Magazinul Union Pacific (se accesează prin apăsarea butonului SHOP din partea de jos a interfeței) în ultima categorie (butonul în formă de ceas). Tot de aici selectați după preferințe și posibilități, perioada dorită pentru opțiunea premium și anume 3, 14, 90, 365 de zile.

Cumpara premium.png
Opțiuni premium
Nume Descriere
14days automation bonus.png Automatizare Mărește limita de comenzi active de la 4 la 9. În plus, poți începe direct munca din menu-ul de Activitate.
14days character bonus.png Bonus de caracter Dublează bonusurile standard ale clasei de caracter. Aceste bonusuri pot fi văzute dând click pe avatarul din stânga-sus.
14days money bonus.png Salariu mai mare Mărește salariul din munci (banii primiți) și prețul obiectelor ce pot fi găsite în timpul muncilor cu 50%.
14days regen bonus.png Mai multă energie Punctele de energie sunt mărite de la 100 la 150 (cumpărat adesea împreună cu Automatizare ce permite 9 comenzi în total). În plus, acestea se regenerează cu 1.5 mai mult pe oră (în mod normal 3 puncte de energie pe oră).
14days greenhorn bonus.png Viteză mai mare Viteza de deplasare pe hartă este acum dublată.
14days vip bonus.png Bonus-VIP Include toate opțiunile premium de mai sus în același timp.
Opțiuni premium - gratuite

Mai există o posibilitate de a obține aceste opțiuni premium fără costuri. În timpul anului sunt organizate evenimente în joc cum ar fi: Evenimentul de Paște, Sfântul Valentin, Ziua Independenței, Oktoberfest, Ziua morților, Circul Călător unde se pot obține așa-zisele Medalii Premium ce vă deblochează opțiuni premium pentru o perioadă de 24 de ore (poză mai jos).

Ingame premium.png