De la Wiki The-West RO
Salt la: navigare, căutare
 
Linia 1: Linia 1:
 +
[[Category:Informatii_de_baza]]
 
'''Împărţitor de misiuni'''
 
'''Împărţitor de misiuni'''
 
[[Fișier:map_employer_hint.png]]
 
[[Fișier:map_employer_hint.png]]

Versiunea curentă din 27 ianuarie 2012 17:11

Împărţitor de misiuni Map employer hint.png

Pe această hartă se află împărţitori de misiuni care îţi dau mici însărcinări. Nu este vorba neapărat de o persoană. Poate fi şi un loc unde trebuie să faci ceva. Împărţitorii de misiuni sunt marcaţi pe harta mica printr-un punct alb. Pe harta lumii nu apar. Unii dintre împărţitori apar de mai multe ori pe hartă, pentru a scurta timpul de deplasare la ei. Pentru a accepta o misiune de la un împărţitor, trebuie să te afli în câmpul respectiv. Unele misiuni devin vizibile doar când te afli lângă împărţitorul de misiuni.

Împărţitorul de misiuni

Pentru unele misiuni, ţi se cere să găseşti un Împărţitor de misiuni. Nu îi vei găsi pe toţi în secţiunea ta de hartă. De obicei, misiunile au sfaturi referitoare la locul unde poţi găsi împărţitorul. Dacă ţi se spune sa cauţi în vest, ar trebui să te uiţi prin secţiunile vestice ale hărţii. Cea mai simplă cale pentru a găsi un împărţitor de misiuni este să apeşi pe segmentele respective de hartă şi să te uiţi după punctele albe de pe harta mică.

Dacă un împărţitor de misiuni nu are să îţi dea nici o însărcinare, cel mai probabil ai uitat să accepţi sau să închei o misiune precedentă.

1.) Împărţitorul de misiuni se găseşte în regiunile nordice.

Mapemployer n.png
2.) Împărţitorul de misiuni se găseşte în regiunile estice.
Mapemployer e.png

3.) Împărţitorul de misiuni se găseşte în sud-vest.
Mapemployer sw.png