De la Wiki The-West RO
(Redirecționat de la FAQ: Mini-ghid de joc)
Salt la: navigare, căutare


FAQ realizat de Kushiel

Misiunile:

Misiunile sunt cel mai rapid şi mai uşor mod, atât pentru a învăţa principiile de bază ale jouclui, cât şi pentru a avansa în nivel. Pentru a începe prima misiune, faceţi click pe butonul corespunzător din meniul din stânga sus (rândul 4):

01meniustangafr7.jpg

Se va deschide următoarea fereastră (Quest book este "Carte de misiuni"):

Newquestxo9.png

Semnul de exclamare deasupra capului barmanului Henry Walker indică faptul că el are o misiune disponibilă. Cu un click pe el puteţi afla ce doreşte. Vi se prezintă o misiune numită Introducere (Introducere). Un click pe numele misiunii vă va arăta descrierea acesteia:

02misiunejh6.jpg

Apăsaţi butonul "Acceptarea misiunii" din josul acestui ecran. Este cea mai simplă misiune a jocului. Tot ce trebuie să faceţi este să o acceptaţi apoi să o completaţi. După acceptare, în susul ecranului va apărea un mesaj afişat pe o bandă verde:

03acceptatbj1.jpg

Apoi, în locul butonului de acceptare, veţi vedea unul cu "Încheierea misiunii". Apăsaţi-l şi veţi vedea un mesaj similar cu cel de sus, anuntându-vă că misiunea a fost încheiată cu succes.

Puteţi închide fereastra cu Saloon-ul.

Butonul cu "x" din colţul stânga sus închide fereastra curentă.

Butonul "_" minimizează fereastra sub ecranul de joc.

Butonul cu cele trei x-uri închide toate ferestrele deschise, inclusiv cele minimizate.)
Felicitări! Tocmai aţi încheiat prima misiune din joc, practic fără a face nimic şi aţi obţinut şi o mică recompensă:

04recompxk1.jpg

Pe măsură ce câştigaâi experienţă, veţi putea observa o creştere a "barei de experienţă". Când aceasta se umple, avansaţi la următorul nivel. Fiecare avansare necesită acumularea mai multor puncte de experienţă decât avansarea anterioară.

Barsdi0.png

Bara de sus, cea roşie, reprezintă punctele de viaţă. Puteţi pierde puncte de viaţă în cadrul unui duel sau în urma unor accidente de lucru în cadrul job-urilor riscante.

A doua bară, cea albastră, indică nivelul de energie. Punctele de energie arată dacă personajul vostru este sau nu obosit. Nu puteţi lucra în continuu, la un moment dat, caracterul va avea nevoie de somn, preferabil într-un hotel. Energia scade cu două puncte pentru fiecare 10 minute de muncă depusă şi se regenerează cu 3/oră (sau 4,5/oră dacă aţi activat un premium corespunzător). Regenerarea este mai rapidă dacă dormiţi la un hotel (pentru început în oraşe fantomă, apoi în alte oraşe care beneficiază de această clădire). Numărul de puncte care se regenerează depinde de calitatea camerei în care dormiţi. Ţineţi însă cont că vă puteţi caza la hotel doar contra cost (cu cât creşte confortul camerei, creşte viteza de regenerare, dar şi costul).

A treia bară, cea galbenă, reflectă nivelul de experienţă al personajului vostru, comparativ cu necesarul pentru avansarea la următorul nivel. Începeţi jocul la nivelul 1, cu 14 puncte necesare pentru a avansa la nivelul 2 (1 punct tocmai aţi câştigat prin completarea primei misiuni). Experienţa se câştigă în urma anumitor misiuni, sau ca urmare a completării job-urilor.