De la Wiki The-West RO
Salt la: navigare, căutare
OBIECTE SI PRODUSE

1.Intrebare :Care este diferenta intre Obiecte si Produse ?

Raspuns : Produsele sunt un tip special de Obiecte.Cele mai multe produse sunt gasite la munci, cu sansele de a gasi produsul aratate in ,,Fereastra de activitate’’ pentru acea munca.Unele munci au mai mult de un produs si unele produse se pot gasi la mai multe munci(de exemplu,pastravul se gaseste la munca Pescuieste,dar si la munca Pescar).Sansa procentuala de a gasi acel obiect sunt aratate sub imaginea produsului(in desenul meu apar cu verde sansele) :

Pescuieste.png

Practic,un Produs este orice Obiect care poate fi echipat in spatiul produselor,in Inventar:

Obiect2.png

Unele Produse speciale sunt gasite la munci cu noroc ridicat,cum ar fi Bastonul de Plimbare sau O bucata dintr-un Biletel partea I,altele sunt gasite ca recompense la terminarea unor misiuni,iar altele trebuie sacrificate pentru a termina un sir de misiuni,cu cateva exceptii.


2.Intrebare :Cum pot sa gasesc un anumit Produs ?

Raspuns :Verifica aceasta LISTA de pe Weststats.


3.Intrebare:Dar de ce nu pot gasi unele Produse?

Raspuns :Doar dureaza ceva timp !Incearca in continuare,dar fi sigur ca dai o comanda de cel putin 30 de minute la munci,ci nu 10 minute.Unii oameni iti vor propune sa nu accepti o misiune pana ce nu ai deja Produsele necesare.Nu am incercat lucrul asta,insa nu cred ca afecteaza cu ceva o Misiune daca este deschisa ;Cred ca sunt doar niste presupuneri.


4.Intrebare :Cum dau jos postere pentru Maya ?

Raspuns :Nu trebuie.Pentru toate Produsele necesare la misiuni,este nevoie de Produsul in sine.Nu te supara daca fiecare misiune cere un alt Produs,verifica aceasta LISTA pentru a afla la ce munca se gaseste un anumit produs.In acest caz,trebuie sa lipesti postere pentru a i le da Mayei.


5.Intrebare :De ce sunt echipate Produsele ?

Raspuns :Majoritatea nu dau bonusuri,insa unele ca Bastonul de Plimbare sau Busola dau bonusuri singure,iar unele ca Tequilla dau bonusuri ca SET DE OBIECTE,impreuna cu alte Obiecte.Unele deschid misiuni ascunse, iar unii jucatori le poarta doar pentru ca arata bine sau pentru a se mandri ca au gasit acel Produs.


6.Intrebare :Cum pot gasi un anumit Obiect ?

Raspuns :Va recomand sa folositi acest Link pentru a vedea unde se pot gasi.Dati click pe link,selectati lumea din coltul din dreapta sus si urmati instructiunile.Intrati in oras inainte de a cumpara acel obiect deoarece scutiti 75% din pretul pe care l-ati plati in mod normal.


7.Intrebare :La ce se refera nivelul minim de la obiecte ?La nivelul de caracter sau la cel de duel ?

Raspuns :La cel de caracter.


8.Intrebare ;Atunci de ce vad uni jucatori echipati cu o arma care necesita un nivel mai mare decat nivelul lor ?

Raspuns :Deoarece este soldat,iar unul din avantajele acestei clase de caracter este ca poate purta o arma cu 3 nivele mai mare decat nivelul lui ;sau cu 6,in cazul in care soldatul are Contul Premium activat.


9.Intrebare :Pot armele de batalie sa fie folosite in dueluri?

Raspuns :Nu.Doar armele numite ,,arme de duel(albe sau de foc)’’ se pot folosi in duelurile cu ceilalti jucatori.Doar armele numite ,,Arme de batalie’’ se pot folosi in bataliile de fort.Cand sunt echipate,armele de duel apar in partea stanga,iar cele de batalie in partea dreapta :

Armadeduel3.png

Armele de duel pot fi de ajutor in bataliile pentru fort,datorita bonusurilor care le dau.Armel de batalie sunt folositoare numai in cazul bataliilor pentru fort.

Armadebatalie4.png

10.Intrebare :La ce sunt folositoare Talismanul si Lantul de Piatra?

Raspuns :Momentan nu se cunoaste,insa unii jucatori spun ca vor fi folositoare intr-unul din urmatoarele update-uri,asa ca nu le vindeti.


11.Intrebare ;Unde pot vinde Obiectele sau Produsele de care nu mai am nevoie ?

Rsapuns :Acestea pot fi vandute in Magazinul,Croitorul sau Armurierul oricarui oras.Nu vindeti nimic decat daca aveti nevoie absoluta de bani.De asemenea,asigurati-va ca chiar nu mai aveti nevoie de ele.Verificati lista asta inainte de a vinde ceva.


Acest tutorial a fost facut de catre Elmyr in limba engleza si tradus,adaptat si adaugit de Houstain in limba romana.Pentru corecturi, greseli sau adaugiri,dati-mi un PM.