De la Wiki The-West RO
Salt la: navigare, căutare

OBIECTE ŞI PRODUSE

1.Întrebare :Care este diferenţa între Obiecte şi Produse ?

Răspuns : Produsele sunt un tip special de Obiecte.Cele mai multe produse sunt găsite la munci, cu şansele de a gasi produsul aratate in ,,Fereastra de activitate’’ pentru acea munca.Unele munci au mai mult de un produs şi unele produse se pot găsi la mai multe munci(de exemplu,păstrăvul se gaseste la munca Pescuieşte,dar şi la munca Pescar).Şansa procentuala de a găsi acel obiect sunt arătate sub imaginea produsului(în desenul meu apar cu verde şansele) :

Pescuieste.png

Practic,un Produs este orice Obiect care poate fi echipat in spaţiul produselor,în Inventar:

Obiect2.png

Unele Produse speciale sunt găsite la munci cu noroc ridicat,cum ar fi Bastonul de Plimbare sau O bucata dintr-un Biletel partea I,altele sunt găsite ca recompense la terminarea unor misiuni,iar altele trebuie sacrificate pentru a termina un şir de misiuni,cu câteva excepţii.


2.Întrebare :Unde pot să găsesc un anumit Produs ?

Răspuns :Verifica această [LISTA] de pe Weststats.


3.Întrebare:Dar de ce nu pot găsi unele Produse?

Răspuns :Doar durează ceva timp !Încearca în continuare, dar fi sigur că dai o comandă de cel puţin 30 de minute la munci,ci nu 10 minute.Unii oameni îţi vor propune să nu accepţi o misiune până ce nu ai deja Produsele necesare.Nu am încercat lucrul ăsta,însă nu cred că afectează cu ceva o Misiune dacă este deschisă ;Cred că sunt doar nişte presupuneri.


4.Întrebare :Cum dau jos postere pentru Maria ?

Răspuns :Nu trebuie.Pentru toate Produsele necesare la misiuni,este nevoie de Produsul in sine.Nu te supăra dacă fiecare misiune cere un alt Produs,verifică această [LISTĂ] pentru a afla la ce muncă se găseşte un anumit produs.În acest caz,trebuie să lipeşti postere pentru a i le da Mariei.


5.Întrebare :De ce sunt echipate Produsele ?

Răspuns :Majoritatea nu dau bonusuri,însa unele ca Bastonul de Plimbare sau Busola dau bonusuri singure,iar unele ca Tequilla dau bonusuri ca [SET DE OBIECTE],împreuna cu alte Obiecte.Unele deschid misiuni ascunse, iar unii jucatori le poartă doar pentru că arată bine sau pentru a se mândri că au gasit acel Produs.


6.Întrebare :Cum pot găsi un anumit Obiect ?

Răspuns :Vă recomand să folosiţi acest [LINK] pentru a vedea unde se pot găsi.Daţi click pe link,selectaţi lumea din coltul din dreapta sus şi urmaţi instrucţiunile.Intraţi în oraş înainte de a cumpăra acel obiect deoarece scutiţi 75% din preţul pe care l-aţi plăti în mod normal.


7.Întrebare :La ce se referă nivelul minim de la obiecte ?La nivelul de caracter sau la cel de duel ?

Răspuns :La cel de caracter.


8.Întrebare :Atunci de ce văd unii jucători echipaţi cu o armă care necesită un nivel mai mare decât nivelul lor ?

Răspuns :Deoarece este soldat,iar unul din avantajele acestei clase de caracter este ca poate purta o armă cu 3 nivele mai mare decât nivelul lui ;sau cu 6,în cazul în care soldatul are Contul Premium activat.


9.Întrebare :Pot armele de bătălie să fie folosite în dueluri?

Răspuns :Nu.Doar armele numite ,,arme de duel(albe sau de foc)’’ se pot folosi în duelurile cu ceilalţi jucători.Doar armele numite ,,Arme de bătălie’’ se pot folosi în bătăliile de fort.Când sunt echipate, armele de duel apar în partea stângă,iar cele de bătălie în partea dreaptă :

Armadeduel3.png

Armele de duel pot fi de ajutor în bătăliile pentru fort,datorită bonusurilor care le dau.Armele de bătălie sunt folositoare numai în cazul bătăliilor pentru fort.

Armadebatalie4.png

10.Întrebare :La ce sunt folositoare Talismanul şi Lanţul de Piatră?

Răspuns :Momentan nu se cunoaşte,însa unii jucători spun ca vor fi folositoare într-unul din următoarele update-uri,aşa că vă sfătuiesc să nu le vindeţi.


11.Întrebare :Unde pot vinde Obiectele sau Produsele de care nu mai am nevoie ?

Răspuns :Acestea pot fi vândute în Magazinul,Croitorul sau Armurierul oricărui oraş.Nu vindeţi nimic decât dacă aveţi nevoie absolută de bani.De asemenea,asiguraţi-vă că sigur nu mai aveţi nevoie de ele.Verificaţi lista [ASTA] înainte de a vinde ceva.


Acest tutorial a fost făcut de către Elmyr în limba engleză şi tradus,adaptat şi adăugit de Houstain în limba română.Pentru corecturi, greşeli sau adăugiri, daţi-mi un PM.