De la Wiki The-West RO
Salt la: navigare, căutare
Serie de misiuni
Disponibil
from 05/11 at 12:00 until 23/11 at 12:00

Cerință
nivel
27
Pentru a accesa această misiune trebuie să finalizezi:


ID:3218

Vizită la salonul lui Henry

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Barmanul Henry Walker.png
Această misiune este disponibilă de la 05/11 ora 12:00 până pe 23/11 ora 12:00
05/11 12:00 - 23/11 12:00
20 Puncte de experienţă
Început
Salut, Cum stă treaba? Maria te căuta. Voia să ne vorbească despre ceva important. Nu, habar n-am de ce are nevoie de amândoi. Hai să o vedem.
Sfârșit
Oh, cred că cineva se amuză pe seama Mariei, nu? Fantomele nu există! Hmm ... Sau se distrează pe seama noastră?
ID:3219

Ceva este în casa ei

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Maria Roalstad.png
Dus la rugăciune: 2/2
250 Puncte de experienţă

Început
Bună ziua {PLAYER_NAME} și Henry, mă bucur că ați venit. Chiar am nevoie de voi! Trebuie să vă spun ceva important ... foarte important! Vă rog să nu râdeți de mine. În ultima vreme s-au întâmplat lucruri ciudate la mine. De exemplu, am auzit sunete care bat din bucătărie, dar când intru, nimeni nu este acolo. Și cineva a închis ușa în sufragerie, dar din nou nu era nimeni. Mă sperie, ar putea fi o fantomă rea! Am auzit odată o poveste, o poveste groaznică ... că unii oameni se întorc după ce au murit pentru a se răzbuna pe cei vii! Eu .. pur si simplu nu stiu ce sa fac? Maria se agită vizibil și lacrimile îi curg pe obraji. Vrei să spui ceva care să o mângâie, dar nu găsești cuvinte. Ți se pare puțin probabil ca o fantomă să vină în casa ei și să o sperie, dar totuși crezi că poate fi o idee bună să vorbești cu predicatorul de la biserică. Poate că te poate ajuta să găsești o soluție.
Sfârșit
Predicatorul a spus în mod misterios că există lucruri între rai și iad, despre care habar nu ai ... Și el ți-a dat tămâie și o lumânare. Ți-a spus să le folosești seara, după ce a căzut noaptea.
ID:3220

Gătit cu Maria

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Maria Roalstad.png

1

1

15

5

2

500 Puncte de experienţă
Început
Îi înmânezi Mariei tămâia și lumânarea, împreună cu instrucțiunile predicatorului. Speri că o va liniști puțin. O întrebi dacă mai are nevoie de altceva. Oh, e drăguț din partea ta! Dacă tot ai întrebat, da, poți să-mi aduci ceva de mâncare? Sunt flămândă! Poate putem găti ceva împreună! Aș avea nevoie de companie. Ia niște cartofi, roșii și pește și apoi vom vedea ce putem face.
Sfârșit
După ce ai gătit și ai luat cina cu Maria, te-ai dus acasă și te-ai culcat ca un copil. Nu s-a întâmplat nimic, nu s-au auzit ciocănituri și nici nu s-au deschis uși ce erau închise înainte.
ID:3221

Cea mai urâtă noapte a Marie

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Maria Roalstad.png

1

Început
Bună ... știi ce? Nu am dormit toată noaptea. După ce ai plecat, am folosit tămâia și lumânarea. Nu au ajutat! De îndată ce ai fost plecat, zgomotul și bătaia în pereți au început. Ferestrele s-au deschis și s-au închis, s-a închis o ușă ... Nu, nu era vântul! Îți spun, cineva sau ceva este în casa mea! Te rog să mă ajuți! De data aceasta te decizi să vorbești cu Waupee. Poate știe ceva truc magic care te poate ajuta.
Sfârșit
I-ai dat Mariei un colier pe care l-a făcut Waupee.
ID:3222

O amuletă făcută de Waupee

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Waupee.png

5

2

1

4

500 Puncte de experienţă

Început
Îl găsești pe Waupee în salon și ai o discuție despre situația Mariei. Ți-ar plăcea să o ajuți, dar ai îndoielile tale ... Crezi că trebuie să existe o explicație logică pentru ceea ce se întâmplă. Pe de altă parte, mulți indieni cred în contactul cu strămoșii lor sau cu sufletele lor după moarte ... Și ca să fim sinceri, a existat o perioadă în care Waupee te-a ajutat când ai avut coșmaruri recurente. O, săraca Maria! Da, cred că casa ei este bântuită de sufletul unui om nevoiaș. Cu toată această bătaie, el încearcă să comunice cu ea. Voi crea un colier special pentru ea, dar am nevoie de ajutorul tău. Îmi poți aduce câteva lucruri?
Sfârșit
Acolo ești, prietenul meu. Ia acest colier, te rog. Sper că te va ajuta.
ID:3223

O noapte cu o fantomă

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Maria Roalstad.png
0

1

0

1

0

1

1

600 Puncte de experienţă
Început
Poți să stai cu mine diseară? Mi-e chiar teamă să mă plimb prin casă! Ieri, cineva ... sau ceva ... mi-a încurcat toate lucrurile mele. Am găsit ghivece din bucătărie în depozitul de mături și o poză care în mod normal stă la șemineu sub patul meu. Colierul lui Waupee nu a ajutat deloc. Ceva cu adevărat rău se întâmplă, vă spun! Maria începe să plângă. Chiar nu ai idee ce să faci. Să stai peste noapte și să stai de veghe ar putea să nu fie o idee atât de proastă. Poate poți dezlega secretul din spatele acestui mister. Trebuie să existe o explicație rațională! Cu toate acestea, pentru siguranța Mariei, precum și pentru tine, trebuie să fii pregătit.
Sfârșit
Ești gata să te lupți cu oricine sau cu orice altceva provoacă dureri Mariei cu aceste farse malicioase! Trebuie doar să afli cine este.
ID:3224

O mână rece

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Maria Roalstad.png
0

1

Dueluri contra bandiților pierdute: 1/1
100 Puncte de experienţă

Început
Aici, poți utiliza canapeaua. Am o pătură pentru tine. Te rog, ține-mă în siguranță! Nu cred că pot rezista o altă noapte fără să dorm. Maria merge în dormitorul ei. Stai pe canapea când auzi brusc o bătaie în perete. Maria vine în fugă spre tine, tremurând și clar dezorientată. Te ridici și verifici fiecare cameră, fiecare ușă, chiar și dulapul ... dar nu mai este nimeni prezent. Ai verificat întreaga casă! Și apoi bați singur în perete și o lovitură potrivită răsună din cealaltă parte! Ce se întâmplă aici? Nimeni nu se putea ascunde în zid! Respi adânc, îți apuci cuțitul și te duci în pivniță. Este întunecat și prăfuit, o mulțime de pânze de păianjen. Te întrebi când a curățat Maria ultima dată aici. Uluit, descoperi că nimeni nu se ascunde aici. Te întorci pentru a te întoarce pe scări, când deodată cineva te prinde de gât cu mâinile înghețate. Te pregătești să lupți cu acest invadator infricoșător!
Sfârșit
Ai luptat cât ai putut, dar în cele din urmă ai fost eliminat. Ești sigur că totuși nu era nimeni aici. Se pare că ai avut un duel cu o fantomă!
ID:3225

Surorile

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Barmanul Henry Walker.png

2

3

4

4

5

500 Puncte de experienţă
Început
Salutare! Ce s-a întâmplat noaptea trecută? Te-a atacat cineva? Văd o tăietură proaspătă pe frunte. Ce? Ți-ai lovit capul de grindă? Ei bine, mă bucur că nu s-a întâmplat nimic grav ... Eh ... O fantomă? Încetează! Te rog ... doar oprește-te! Știi că nu există fantome. Îi povestești lui Henry ce s-a întâmplat aseară. Înțelegi acum de ce Maria este atât de speriată și nu poate dormi. Vrei să te asiguri că Maria primește ajutorul de care are nevoie atât de disperată, așa că întrebi prietenul tău despre orice alte evenimente ciudate despre care ar fi auzit. Vă spune despre surorile care vorbesc cu fantomele. Stai, am citit astăzi în ziar că surorile ne vor vizita ceva timp în această săptămână, poate chiar azi. Știu, de asemenea, că le place whisky-ul și niște mâncare bună. Ajută-mă să pregătesc o cină fantastică pentru ei și îți voi prezenta. Poate că te pot ajuta să rezolvi acest mister.
Sfârșit
Mulțumesc pentru ingredientele pentru cina mea. Ne vedem mai târziu în această seară!
ID:3226

Întâlnire cu celebrul spiritualist

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Barmanul Henry Walker.png
100 Puncte de experienţă
Început
Henry: Bine că ești aici. Surorile, am vorbit cu ele. Se numesc spiritualiste. Ele spun că au găsit o modalitate de a vorbi cu fantomele, cum ar fi ... știi, pui întrebări și asculți răspunsurile lor. Sunt impresionat. Permite-mi să te prezint lor. Bună seara, doamnelor! V-a plăcut masa? Bun! Vreau să întâlnești un bărbat foarte vertical care, așa cum se întâmplă, a fost doborât de o fantomă chiar în noaptea trecută. Kate, Spiritualistul: O, sărăcuțule ... Cum te putem ajuta? Te așezi și le spui ce s-a întâmplat recent. Când termini, îți dai seama că mâna ta tremură și încerci să o ascunzi. Meg, Spiritualistul: nu trebuie să-ți ascunzi mâna. Toți cei care au întâlnit vreodată o fantomă sunt speriați. Este o experiență neobișnuită și cea mai înfricoșătoare ... Te vom ajuta. Poate i-ai putea cere Mariei să ni se alăture aici?
Sfârșit
Pleci de la masă pentru a o vizita pe Maria și a-i povesti totul.
ID:3227

Rezolvarea problemei fantomelor Mariei

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Maria Roalstad.png
Mergi la:
Oraş fantomă.png
$ 1000
$ 1000

Început
Maria: Bună ziua, tuturor. Vă mulțumim pentru oferta dvs. Deci, cum mă puteți ajuta? Kate și Meg spun că trebuie să vorbească cu fantoma. Kate scoate din geantă o bilă de cristal și Meg o tablă specială folosită pentru a vorbi cu fantomele. Aprind câteva lumânări și încep cu ritualul. Meg: Voi citi cuvintele fantomei imediat ce apare și Kate va pune întrebările ... Kate: Tu cine ești? Meg: Un comerciant, ucis de un om fără sentimente și lacom ... Surorile vorbesc cu fantoma aproape 2 ore. Ele află că fantoma locuia cândva în această casă împreună cu dragul său, care fugise de soțul ei crud. Când bărbatul i-a găsit, l-a sacrificat pe comerciant și și-a luat tot aurul. Cu toate acestea, femeia ar putea scăpa și acum trăiește în exil în apropiere de orașul fantomă. Fantoma vrea ca Maria să ia o cutie de la subsol și să o aducă în orașul fantomă, unde și-ar găsi vechea iubire.
Sfârșit
Maria a găsit o cutie de lemn în subsol. Era exact acolo unde fantoma spunea că va fi. Ți-o dăruiește și îți cere să fii cu ochii pe ea în timpul călătoriei tale în orașul fantomă. De asemenea, a trebuit să plătești 1.000 de dolari pentru ritual ...
ID:3228

O bătrână din orașul fantomă

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe de accept Cerințe Recompensă
Oraş fantomă.png
Mergi la:
Oraş fantomă.png

1

1

Explorare
4h
500 Puncte de experienţă
Început
Tu și Maria o căutați pe femeia pe care comerciantul ucis a menționat-o. După aproximativ 4 ore, găsești o mică colibă situată la câțiva kilometri în afara orașului. Când bateți la ușă, vă salută o femeie în vârstă, cu părul gri. Îi spui toată povestea și că ai o cutie pentru ea. O deschide cu atenție. În interior sunt două figurine care dansează pe un râu, sculptate în lemn. Când le vede, începe să plângă și să râdă în același timp. Femeia profund mișcată îți oferă o ceașcă de cafea și începe să vorbească despre sculptură. Iubitul ei a sculptat-o el însuși și a vrut să i-o dea de ziua ei. Erau atât de îndrăgostiți ... De asemenea, o întrebi dacă în poza pe care ai găsit-o este ea. Pare o fotografie cu o femeie frumoasă, tânără ... Într-adevăr, a fost ea!
Sfârșit
Te întorci acasă împreună cu Maria, în speranța că fantoma își va găsi acum liniștea și va pleca.
ID:3229

Puțin mai târziu

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Maria Roalstad.png

Început
Hei, mă bucur să te văd. Încă o dată, vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor. Fantoma nu mă mai deranjează. Ați făcut un lucru grozav acolo și nu vă pot mulțumi suficient. Vă rugăm să luați acest lucru, este doar un lucru mic, dar vă poate fi util.
Sfârșit
Maria arată din nou fericită și tu ești deasemenea fericit. Știi că ești fericit când Maria este fericită și zâmbitoare.