De la Wiki The-West RO
Salt la: navigare, căutare
Serie de misiuni
Disponibil
from 15/08 at 10:00 until 31/08 at 23:59

Cerință
nivel
51
Pentru a accesa această misiune trebuie să finalizezi:


ID:3031

Cafeaua de dimineață

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Barmanul Henry Walker.png
Această misiune este disponibilă de la 15/08 ora 10:00 până pe 31/08 ora 23:59
15/08 10:00 - 31/08 23:59

10

1

10

5

1

Macină cafea
3h
200 Puncte de experienţă

Început
Ah, ce frumoasă dimineață a lui august. Soarele s-a înălțat, păsările cântă frumos ... nu ai decât aroma de cafea dimineață făcută de Henry. Voi decideți să mergeți imediat la salon, să beți cea mai bună cafea din oraș și să o salutați pe Maria, care este cu siguranță deja acolo. Te îmbraci, numeri o mână de monede pe care le ții în geantă și pleci din casă. După un timp, ai ajuns în salon. Stai la tejghea, unde stai întotdeauna dimineața când comanzi cafea. Vei aștepta câteva minute, dar Henry nu vine la tine. Unde este el? Începi să devii nerăbdător. După mult timp vine Henry, dar din partea oaspeților. Este ceva ciudat . De ce te uiți așa la mine? Nu m-ai văzut purtând o pălărie și nici o șorț? Ei bine, acum vezi. Mă duc la plajă, un pic de plajă pe vechime ... Cafea? Fă-o singur. Am sărbători, de astăzi până la o nouă informare! Oh, într-adevăr, orașul are nevoie de mine? Este o gluma? Bine că, deși credeți așa, se pare că alții cred că munca mea este complet irelevantă. De aceea m-am dedicat să aibă prima mea sărbătoare vreodată și să-i las să vadă cum e să nu poți bea ceva după-amiaza ... Hmm ... în ansamblu, Henry a meritat această sărbătoare. De când ți-ai amintit, Henry a lucrat aici de dimineață până seara. Voi decideți să încercați să îl înlocuiți pe Henry, deși în cele mai simple lucruri. Vei începe cu cafeaua.
Sfârșit
A face cafea precum Henry este mult mai dificil decât am crezut. În plus, colectarea de produse și pregătirea lor durează mult timp. Henry trebuie să fi ajuns înainte de zori.
ID:3032

Pregătiri pentru prânz

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Maria Roalstad.png

10

10

20

15

30

4

300 Puncte de experienţă

Început
Stai și te gândești la întreaga situație. Cafeaua ta nu are gust precum cea făcută de Henry. Ești trist, dar și îngrozit, pentru că prânzul se apropie. Oaspeți înfometați vor veni și tot ce ai sunt câteva rulouri vechi. Cu colțul ochiului, o vezi pe Maria care intră în Saloon. E și ea în vacanță? Salut draga mea, văd că ai servit și ai făcut o ceașcă de cafea. Mai ai ceva? Mulțumesc, ești un om bun. Știi că Henry e nebun? Da, și-a luat o vacanță și cine știe cât timp va sta?! Ieri a închis salonul foarte devreme, după-amiaza. Aici a fost un oaspete care evaluează alimente și băuturi. El a considerat Salonul destul de scăzut, ia spus lui Henry că nu i-ar recomanda salonul și că mâncarea era dezgustătoare. Clienții obișnuiți au fost de acord cu acest om, cerând bani de la Henry. Crooks a vrut să mănânce gratuit. Prin urmare, Henry mi-a dat un șorț și a plecat. Doar pentru că sunt o femeie nu înseamnă că pot găti. Ce voi face acum? Avem câteva ore să colectăm produse și să pregătim feluri de mâncare. Astăzi, vom face ceva simplu. Ce crezi despre pește sau pui cu chipsuri și salată de roșii? Perfect, iată lista de produse de care avem nevoie. Voi rămâne aici, voi servi clienților whisky. Mult noroc! Privești lista produselor și nu știi de ce este atât de lungă!
Sfârșit
Excelent! E bine că te-ai întors. Avem mulți clienți. Henry va veni pentru un prânz târziu. Trebuie să reușim. Voi face ceea ce stiu cel mai bine, adica imi voi însoți oaspetii si le voi face cu ei. Ai aici niște ierburi pe care le-am adus de acasă.
ID:3033

Primul meu fel de mâncare

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Maria Roalstad.png

10

10

300 Puncte de experienţă

Reward gfx.png

Reward gfx.png

Reward money.png

206

Început
Gata pentru o aventură în bucătărie? Ar trebui să începi să gătești, acum! Ce? Nu știi cum? Un erou ca tine știe totul, haha. O vei scote la capăt. Vezi, am o rețetă pentru curcan și pește. Am primit-o de la mama mea într-o zi, dar nu am folosit-o niciodată. Voiam să le arunc, dar am avut sentimentul că într-o bună zi ar fi de folos. Du-te la bucătărie acum ... Vezi cum Maria toarnă un alt pahar de whisky în pahar. Ea face grozav, primește multe sfaturi. Pentru un moment crezi că ți-ar plăcea și ție, dar trebuie să stai în bucătăria fierbinte, unde nimeni nu-ți va aprecia munca. Iei rețetele bucătăriei vechi ale Mariei și începi să sezonezi curcanul. Te întrebi dacă va fi mâncat. După 3 ore de muncă ești cu adevărat obosit. A venit timpul să serviți masa. Te apropii de Maria să colectezi comenzile. E bine că ești aici. Sunt gata preparatele? Perfect. În acest caz, o să am grijă de asta ... Am rămas fără băuturi, știi, whisky, tequila ... le poți livra cât mai curând posibil?
Sfârșit
Te-ai întors repede. Nu spui că te vei întoarce cu mâna goală. Asta-i o sarcină din mintea mea. În acest caz, trebuie să umplem paharele. Lui Henry i-a plăcut foarte mult felul tău de mâncare. El a spus că nu a mâncat un astfel de curcan în viața lui. Nu spune nimănui, dar am fost convins că era pui. Ai muncit din greu, ca să fii plătită. Ia-o, ai jumătate din sfaturile mele. Acum, stai jos și mâncă puiul tău grozav ... ee curcan.
ID:3034

A doua săptămână

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Sarcini.png
Această misiune este disponibilă între 03:00 și 11:00
03:00 - 11:00

10

10

10

3

6

Lipeşte afişe
2h
Obiecte cumpărate de la străini la piață: 10/10
500 Puncte de experienţă
Început
Astăzi ai decis să te trezești foarte devreme dimineața pentru a te pregăti pentru o zi lungă în salon. Ai hotărât să prepari supă și poate încerci ceva complet nou. Ai auzit despre un fel de mâncare mexicană cu porumb și fasole. Oare clienților lui Henry le va plăcea mâncare fără carne? Crezi că merită o încercare. Începi ziua cu piața orașului, unde poți cumpăra mereu produse proaspete și nu pierzi timpul pentru căutarea lor. După piață, te întorci la salon. Sper că Maria a curățat totul după ieri. Deși ea a alergat, de asemenea, între mese. Poate ești în fața ei și îi faci o surpriză.
Sfârșit
Ai făcut cumpărăturile, ai adunat produsele necesare, Salonul a fost curățat ... și cel mai important, ai atârnat afișe informându-i pe toți despre invitația de a gusta noile feluri de mâncare.
ID:3035

Un nou fel de mâncare

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Maria Roalstad.png

5

1

1

10

200 Puncte de experienţă

Început
Ce miroase atât de bine? De unde știi că am vrut să te întreb de cafea? Ești uimitor, îmi citești mintea. Îți spun că m-am săturat după ieri. Mă dor picioarele. Cum poate Henry să o facă în fiecare zi de atâția ani? Eh ... se lăuda cu ceea ce ai gatit acolo. O supă ?! Pot sa incerc. Și ce zici de aceste afișe în oraș? Hmm ...un nou fel de mâncare? Ai inventat-o tu? Sunt atât de mândru de tine. Văd că ai curățat salonul! Și ce spui despre decorarea cu flori? Am câțiva trandafiri aici ... Este momentul perfect pentru a-i face Mariei o surpriză. Spune-i că ai uitat să aduci ziarele de astăzi - îi explici că la cină clienții ar dori să citească un ziar. Bineînțeles, ziarele sunt doar pretexte, acum poți colecta florile.
Sfârșit
Și acum, ai ziarele despre care vorbeai? În opinia mea, aceasta este o idee grozavă cu aceste ziare. Oh, și tu ai flori! Ești minunat. În acest moment, Maria te-a îmbrățișat foarte călduros și apoi, cu un zâmbet, a reușit să decoreze salonul fredonând un cântec de vacanță plin de bucurie.
ID:3036

Oamenii vorbesc despre noi

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Waupee.png

3

100 Puncte de experienţă
0

Început
Bună {PLAYER_NAME}, am auzit zvonuri că știi să gătești foarte bine. Chiar ai primit porecla: Chef adjunct. Voiam să încerc mâncarea, să o judec pentru mine dacă ești cu adevărat un bucătar atât de bun. De asemenea, am o chestiune privată pentru tine. Știi mulți oameni și știi unde și ce poți obține. Ai putea să-mi aduci câteva căni? Aș fi foarte recunoscător... Nu ai prea mult timp, dar prietenul tău nu refuză. Nu sunt încă mulți clienți, așa că Maria se poate descurca pentru o clipă.
Sfârșit
Mulțumesc prietene. Ai adus căpestre bune iar mâncarea ta a fost delicioasă. Am un mic cadou pentru tine. Desfă-l. Am făcut asta din cel mai bun oțel ... singur ... singur. Tigaie pentru adjunctul bucatarului.
ID:3037

Bârfele circulă repede

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Maria Roalstad.png
Această misiune este disponibilă între 16:00 și 23:59
16:00 - 23:59

30

300 Puncte de experienţă

Reward gfx.png

Reward gfx.png

Reward money.png

371

Început
Este deja târziu, ar trebui să ne întoarcem acasă ... să ne odihnim înainte de următoarea zi plină. Astăzi, am avut cu adevărat mulți clienți. Au mâncat totul. Cred că mâine trebuie să gătiți mult mai mult decât astăzi. Uite, zvonuri că tu ești cel mai bun bucătar-șef vreodată și că ai această dorință irepresibilă ... să te exprimi ... cu gătit. Știați că astăzi aveam clienți din Crystal Town? Da, într-adevăr, este departe de forma aici. Mâine ne vor vizita și ei, au spus că vor să știe personal bucătarul și că ei se bazează pe un desert perfect. Ai făcut vreodată desert? Hmm ... poate să vorbim cu John, mi-a spus odată despre desertul bunicii lui. Ce? Veți colecta portocale în această oră? Da, este adevărat, clienții se bucură într-adevăr de sucul de portocale proaspăt. Știi că e mijlocul nopții, dar te hotărăști să mergi în grădină și să colectezi portocale. Poate un pic mai mult decât ultimele zile ... Nu știi încă ce vei face cu ei, dar ai sentimentul că pot fi utile.
Sfârșit
Ideea lui John pare grozavă, poate fi un desert delicios. Poți să o faci? Trebuie să dormi, prietene. Mâine este o zi minunată. Așteaptă, înainte să pleci, să mănânci ceva. Mai ales pentru tine, am pregătit ultima farfurie. Cred că acest fel de mâncare ar trebui să se numească Wild West ... chili ?! Și iată jumătate din sfaturi. După cum poți vedea, este mult mai mult decât ieri. Noapte buna prietene.
ID:3038

Rețeta bunicii

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Şeriful John Fitzburn.png
Transportă muniţia
4h
200 Puncte de experienţă

4

Început
Salut, arăți atât de obosit. Totul este în regulă? Maria a spus că mâine aveți o zi foarte importantă! Nu ești fericit, nu-i așa? Ce te deranjează? Desert ... ce ai în depozitul tău? Hmm ... portocale ... delicios. Adu făină, zahăr și apă. Eu voi aduce lapte de la un vecin. Poți să faci o budincă cu portocale. Este o rețetă foarte veche de origine americană, pe care o foloseste bunica mea. Întotdeauna a făcut un desert când treceam pe acolo. Are un gust minunat pentru mine. Îți aduc lapte și rețeta imediat ce mă ocup de transportul de muniție. Mă poți ajuta, nu?
Sfârșit
Îți mulţumesc pentru ajutor. Sper că rețeta va fi utilă. Mâine, voi trece pe la salon pentru masa de prânz și pentru desert. Oricum, mi se pare că Henry este cu adevărat fericit. L-am văzut ieri cu coroane de flori și un cocktail. După părerea mea, această vacanță ... a fost o idee grozavă pentru un bătrân ca el. Arată mult mai tânăr decât este într-adevăr ...
ID:3039

A treia săptămână

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Sarcini.png

4

5

10

10

2

20

15

15

10

10

5

Vânează curcani
3h
600 Puncte de experienţă
Început
Ca și în ziua precedentă, ai stabilit o listă de cumpărături, cauți produse de pe piață și apoi cureți salonul. Poate că astăzi poți aduce niște flori pentru Maria. Nu ai găsit un curcan proaspăt pe piață, deci ai decis să mergi la vânătoare. Este ușor să împuști un bandit, e mai greu să vânezi un curcan.
Sfârșit
Ești atât de fericit, pentru că ai reușit înainte să ajungă Maria. Ai decorat mesele cu pietre semiprețioase și arată frumos cu florile de lotus și trandafirii adunați de Maria. Speri că îi va plăcea prietenului tău.
ID:3040

Maria în bucătărie

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Maria Roalstad.png
Stinge incendiul
3h
300 Puncte de experienţă
Început
Hei, văd că ai pus cafeaua deja pe masă. Ar trebui să devenim parteneri! De ce alergi cu un revolver ca un șerif, dacă poți fi aici cu mine? De data aceasta, Maria a decis să va ajute în bucătărie. Este adevărat că a vorbit mai mult decât a făcut-o, dar acum știi toate bârfele din oraș. Ai aflat că șeriful se întâlnea cu fiica unui fermier. Șeriful are întotdeauna o pasiune pentru ea, așa că nu se va căsători cu alta. Henry este foarte relaxat. Este adevărat că el a vizitat salonul purtând la gât coroane florale, dar pe plajă pune pantaloni de flori pentru !? De asemenea, ai aflat că medicul care a venit aici în timpul iernii intenționează să se căsătorească. Eh ... cel puțin timpul a trecut repede. La un moment dat, Maria s-a decis să învețe să prăjească un pește. S-a dus la foc și a pus tigaia. După un timp, mirosi fumul. Este ars. {PLAYER_NAME} Foc, foc în bucătărie!
Sfârșit
Ca întotdeauna, ai salvat situația. Ești un om extraordinar. Nu sunt potrivit pentru gătit. Voi arde acest salon mai devreme decât să fac ceva în bucătărie. Cu toate acestea, nu fiecare femeie trebuie să gătească, haha.
ID:3041

Colier

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Şeriful John Fitzburn.png

1

0

Început
Am văzut că ai avut un foc. Este totul în regulă? Bine că nu s-a întâmplat nimic cu nimeni. Bucătăriile vor avea nevoie de o masă nouă, dar încă poți găti. Cum ești mereu acolo pentru a salva situația? Spui că Maria era foarte supărată? Voi avea grijă de ea. Poți reuși să conduci singur un salon? Sigur că o poți face, de ce te întreb oare așa ceva? Poți să-mi aduci un colier pentru Maria? Ceva ce-i va plăcea. Îți dau ceva înapoi.
Sfârșit
Te-ai întors. Ce ai găsit pentru mine? Asta e ... un colier frumos, mulțumesc. Am altceva pentru tine. Mi-ai spus odată că îți plac meseriile vechi. Aceasta este o pungă de mătase, foarte veche cusută de bunica mea, aceea care a făcut minunatele deserturi. Am încercat desertul tău. Este chiar mai bună decât cea a bunicii mele. Așa că am decis să îți dau o pungă pentru colecția ta. Psst ... în frigider, am pus o parte din budincă pentru tine, încerc-o. În calitate de adjunct chef, trebuie să știi cu ce îi vei servi pe clienți, haha. O după-amiază plăcută și o muncă plăcută ... te văd mâine.
ID:3042

Săptămâna patru

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Sarcini.png
Această misiune este disponibilă între 03:00 și 11:00
03:00 - 11:00

5

10

20

15

15

10

5

500 Puncte de experienţă
Început
A devenit deja o rutină pentru tine. Mergând în zori, căutând produse ... ai pus o cutie cu produse achiziționate pe podea, vei decora salonul ... dar ești atât de obosit și de somnolent ... Adormi când pregătești un buchet de flori. Când te trezești, simți un miros gustos. Maria, totuși, a decis să gătească ceva? Ai început să îți spui în mintea ta: Oh NOOOO, te rog, nu din nou ... Te ridici de pe scaun și în tăcere mergi în spate, pentru a verifica ce se întâmplă.
Sfârșit
Când intri în bucătărie, auzi o voce masculină ... cântând
ID:3043

Cântând despre Henry

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Barmanul Henry Walker.png
600 Puncte de experienţă

0

Început
Bună dimineața, somnoros! Nu era mai bine să dormi bine acasă? În pat este mai confortabil decât pe masă, heh. Vă mulțumim pentru livrarea proaspătă. Ți-am făcut o cafea, stai jos și odihnește-te. Ai meritat-o. Trebuie să recunosc că m-ați promovat foarte bine în sală și salonul meu, iar mâncărurile tale. sunt foarte bune. Sincer, după acești ani am uitat ce înseamnă inovație , am intrat în rutină, știi ... și când am decis să plec în vacanță ... eram sigur că a fost sfârșitul salonului și nu voi mai veni înapoi aici. Tu și Maria mi-ați arătat că poți schimba foarte mult, să avansezi și să crești. Ieri am mers la Newport și ți-am adus o copie a cărții locale cu o rețetă. Am găsit aici feluri de mâncare pe care le-ați gătit în trecut, cum ar fi crone de porumb, chili mexican sau budinca indiană cu portocale marinate ... Există, de asemenea, rețete din Europa, importate din Anglia, Spania, Franța ... Astăzi voi pregăti peștele pe legume, uite aici, aici este numele ... ratatouille cu pește. Nu, nu mă poți ajuta, te odihnești astăzi, dar am o propunere pentru tine. Dacă v-ați dorit vreodată să stați cu mine ca adjunct chef permanent pentru ... Te-ai uitat la Henry, care stătea lângă oală, amestecând legume în ea și povestindu-ți planurile cu un zâmbet mare pe față. Știi, merita să-l ajutăm ...
Sfârșit
Te-ai bucurat de noul fel de mâncare? E bine, deși am impresia că ești mai bun bucătar decât mine. Du-te la culcare ... și nu uita cartea! Într-o zi poate fi utilă.