De la Wiki The-West RO
Salt la: navigare, căutare
Serie de misiuni


Cerință
nivel
55
Pentru a accesa această misiune trebuie să finalizezi:


ID:200

Crima

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Waupee.png

1

Îndemânare Îndemânare motrică pe 50 (cu bonus)
600 Puncte de experienţă
Început
Văd după banderola ta că eşti un vânător de lupi cu experienţă. Lupii sunt animale foarte inteligente şi trebuie să fii foarte bun ca să îi poţi vâna. Mai sunt şi alte animale, unele chiar mai inteligente.Dar cel mai periculos animal rămâne omul, pentru că de multe ori acţionează mânat de rautate sau lăcomie.Nituna, o tânără squaw din tribul meu, a fost bătută până a murit acum câteva zile. Singurul indiciu pe care îl avem, este o urmă lăsată pe capul ei. Se pare că atacatorul purta un inel foarte mare. Te rog, dacă vrei sa ne ajuţi îţi vom fi recunoscători. Eşti un vânător renumit, pari inteligent şi eşti omul potrivit pentru această misiune.
Sfârșit
Puterea şi perseverenţa singure nu sunt îndeajuns, dar împreună cu îndemânarea motrică pe care o ai, ar trebui sa poţi găsi criminalul.
ID:201

Caută în deşert

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Waupee.png
Rezolvă: Crima (Inelul)

1

3000 Puncte de experienţă
Început
Vânătorii din tribul meu cred că atacatorul Nitunei a fugit în deşert. Mergi acolo prima oară. Poate nu a ajuns aşa departe... A fost foarte grăbit să fugă şi nu şi-a luat apă cu el. În cazul în care găseşti pe cineva, vezi dacă are un inel.
Sfârșit
Acesta-i inelul. Mărimea pietrei se potriveşte cu urma lăsată pe capul Nitunei. Criminalul şi-a ales soarta... Îţi mulţumim pentru ajutor. Sufletul Nitunei este acum liber să meargă la marele Manitu.