De la Wiki The-West RO
Salt la: navigare, căutare

Obiecte

Obiectele ocupă un rol central în The West. Ele îţi oferă o apariţie impozantă şi bonusuri folositoare. Există obiecte în forme şi culori diferite. Fiecare îţi aduce un avantaj special. Ai trei posibilităţi de a obţine obiecte. Le poţi cumpăra de la magazin, le poţi găsi în timpul muncii sau le poţi primi într-o misiune. Toate obiectele pot fi văzute în profilul tău. Există opt categorii diferite de obiecte:

Head.png Pălării
Există pălării, baticuri sau căciuli. Le poţi cumpăra de la croitor. Prin ele îţi poţi îmbunătăţi atributele şi îndemânările.
Neck.png Coliere
Coliere sau banderole, cravate sau bijuterii. Le poţi cumpăra de la magazin. Prin ele îţi poţi îmbunătăţi atributele şi îndemânările.
Body.png Îmbrăcăminte
Îmbrăcămintea poate fi un tricou, o jachetă sau un palton. Le poţi cumpăra de la croitor. Prin ele îţi poţi îmbunătăţi atributele şi îndemânările.
Feet.png Încălţăminte
Încălţăminte poţi cumpăra de la croitor. Aceasta îţi poate îmbunătăţi atributele şi îndemânarea.
Duelweapon.png Arme pentru duel
Armele de duel sunt arme albe sau arme de foc. Prin ele îţi poţi îmbunătăţi atributele şi îndemânările. Acestea au şi o anumită putere de distrugere. Ele scad punctele de viaţă ale adversarului într-un duel. Le poţi cumpăra de la armurier. Armele de duel nu pot fi folosite în bătălii.
Rifle.png Arme de foc
Armele de bătălie sunt arcuri şi puşti. Prin ele îţi poţi îmbunătăţi atributele şi îndemânările. Ele au şi o putere de distrugere. Această valoare va fi scăzută din punctele de viaţă ale adversarului. Le poţi cumpăra de la armurier. Nu poţi folosi armele de bătălie pentru dueluri.
Horse.png Animale de călărie
Animalele de călărie sunt măgari sau cai, care îţi oferă un bonus de mobilitate. Cu un animal de călărie poţi înainta mai rapid pe hartă.
Curea.png Curele
Curelele se pot gasi la magazin. Aceasta îţi pot îmbunătăţi atributele şi îndemânarea.


Pantaloni.png Pantaloni
Pantalonii ii gasiti la croitor. Acestia îţi pot îmbunătăţi atributele şi îndemânarea.

Fish.png Produse
Produsele sunt obiecte pe care le poţi găsi în timpul muncii şi nu le poţi cumpăra de la magazin. Nu îţi oferă nici un bonus dar sunt foarte folositoare la încheierea cu succes a misiunilor. Dacă lucrezi 30 de minute poţi găsi un obiect şi cu foarte mult noroc poţi găsi în două ore acest produs de patru ori. Ai posibilitatea să te echipezi cu produse. Nu îţi aduc nici un avantaj dar arată mai bine.