De la Wiki The-West RO
Salt la: navigare, căutare

Începând cu versiunea 1.33 este posibil să urmărești jucătorii invitati de tine în joc. Când un jucător nou se înregistrează utilizând link-ul de referință primește cadou Desaga lui Buffalo Bill.În timp ce jucătorii progresează în joc sau cumpară puncte premium, primești recompense din ce in ce mai mari pentru caracterul tău. Jucătorii invitați sunt urmăriți pe o singură lume; primești recompese doar pentru prima lume în care s-a înscris fiecare jucător.

Metode de referință

Sunt disponibile patru metode de reclamă prin referință:

Link direct

Un link standard spre pagina principală The West cu un paramentru în plus care conține ID-ul expeditorului. Acest link poate fi trimis usor prin mesagerie instant sau rețele de socializare.

Email

Un e-mail predefinit va fi trimis pe adresa e-mail selectată, care prezintă destinatarului o scurtă descriere a jocului și include link-ul descris mai sus.

Un banner “The West”, la apăsarea căruia utilizatorul este redirectionat spe pagina principală. Acest banner poate fi inclus usor pe o pagina Web sau forum.

Disponibil deja în meniul Setări, banerul personalizat pentru semnatură prezintă nivelul caracterului tău, poziția în clasament, realizările și punctele pentru misiuni, de asemenea statistica pentru dueluri este disponibilă la alegere. Apasărea acestuia va redirecționa vizitatorul pe pagina principală a jocului.

Sistemul de puncte

Pentru fiecare cont nou înregistrat prin intermediul link-ului tău de referință primești puncte de prietenie pentru caracterul tău pe prima lume unde se înscrie prima oară noul jucător. ”Jucătorii existenți adăugați în lista ta de prieteni, precum si jucătorii cu referință care se înscriu pe o a doua lume nu îți vor adauga puncte”. Continui să primești puncte pe măsură ce jucătorii invitați urcă în nivel si consumă pepite. Aceste puncte se acumulează și nu se pierd dacă jucătorul părăsește jocul. Pot fi urmărite în meniul Realizări , tabul Statistici.

Numărul exact de puncte recompensă pentru fiecare acțiune este determinat printr-o formula secretă. În general este mai bine să inviți jucători care avansează constant în joc și cumpară pepite decat jucători care părăsesc jocul la nivele mici. Formulă conține elemente de siguranță împotriva celor care încearcă să facă abuz de acest sistem prin creerea de conturi multiple, recompensând recrutarea de jucători puri care vor contribui la longevitatea jocului.

Recompese disponibile

Recompensele vor fi primite exponential cu cresterea numărului de puncte de prietenie.

Listă recompense

Detalii recompense Puncte de prietenie
1
Calumet plin. 10
2
3000 puncte de experientă. 50
3
5000$ 100
4
Cufăr cu şine de oţel 500
5
Elefant 1 000
6
Cuţitul lui Sam Hawken 5 000
7
Cufăr premium 10 000
8
2000 OUP 50 000
9
Primești zece obiecte la alegere 100 000
10
Primești un avatar și un set personalizat 500 000

* Vă rugăm să aveți în vedere faptul că nu puteți alege duplicate, obiectele de dezvoltator/administrator sau iteme cu timp limitat. Bonusurile de obiect și elementele grafice trebuie să fie potrivite pentru aspectul și echilibrul jocului.

Condițiile sistemului de recompense

De reținut faptul ca InnoGames își rezervă dreptul de a reține sau refuza recompensele supuse regulamentului. Mai exact, dar nu obligatoriu, recompensele pot fi refuzate sau elimininate daca:

  • Punctele de prietenie au fost obținute prin exploatarea unui sau mai multor buguri, manipularea sistemului sau deficiente ale regulamentului.
  • Punctele de prietenie au fost obținute prea usor în urma unor circumstante neprevăzute sau exceptionale.
  • Serverul regional sau lumea unde recompensele au fost obținute este în curs de închidere.

Decizia finală asupra oricărei eliminări aparține InnoGames, care are dreptul de interpretare și nu este subiectul unui drept juridic.

− -- Ultimul update: 13 ianuare 2013 22:00