De la Wiki The-West RO
Salt la: navigare, căutare
Serie de misiuni


Cerință
nivel
15
Pentru a accesa această misiune trebuie să finalizezi:


ID:156

Paddy cel tare

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Şeriful John Fitzburn.png
Rezolvă: Joe (Joe)
Învinge pe Paddy
Învinge pe Paddy
150 Puncte de experienţă
Început
Am văzut cum ai luptat împotriva lui Joe. Nu a fost rău! Dar ar trebui să mai înveţi câte ceva despre dueluri. Noțiunile de bază: Deja știi să Țintești și să te Ferești. Aceste îndemânări nu depind de arma pe care o folosești. Despre Atac: Este important dacă apari la confruntări cu arme albe sau arme de foc. Este necesar să ai multă Vigoare ca să poți face daune mari cu o armă albă. Pentru daune mari cu arme de foc trebuie să exersezi Împușcarea. Despre Apărare: Pentru a avea cât mai puține daune când ai de-a face cu o armă de foc, ai nevoie de niște Reflexe bune. Dacă oponentul tău folosește o armă albă, cel mai important atribut este Rezistența. Aceleași reguli se aplică și oponentului tău. Practica: Fă o vizită lui Paddy. El este băiatul rău al orașului!
Sfârșit
O alegere foarte buna. Ține minte, alege între o arma de foc sau o armă albă și aranjează îndemânările în funcție de asta.
ID:157

Matthew şarpele

Împărțitor de misiuni Cerințe de acces Cerințe Recompensă
Şeriful John Fitzburn.png
Învinge pe Matthew
Învinge pe Matthew
120 Puncte de experienţă

Reward gfx.png

Reward gfx.png

Reward money.png

50

Început
Paddy i-a povestit fratelui său, Matthew, despre bătaia voastră. El este convins că te poate învinge în duel. Prin urmare, mai am niște sfaturi pentru tine. Despre oraș: Cu cât devii mai repede membru al unui oraș, cu atât mai repede te poți duela cu alți jucători. Provocările la duel: Dacă provoci la duel un alt jucător este foarte important să-l intimidezi.Trebuie să fie speriat de tine din momentul în care te vede. Cu cât mai bun este Aspectul tău, cu atât sunt șanse mai mici să te nimerească. Despre apărare: Dacă ești provocat la duel de un alt jucător, Aspectul nu este cel mai important lucru, ci Tactica. Dacă te duci la un duel cu mintea clară si o tactică bună, oponentul tău nu te va lovi foarte des. Acum practica: Duelează-te cu Matthew, care este la fel de dur și arțăgos ca fratele său Paddy
Sfârșit
Eşti un maestru în duel. Antrenamentul se încheie acum. Nu uita indicaţiile mele!